Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@paretowilfredo kardeşim 15 kasıma kadar ilan geliyor deniyor dogrulugu var mıdır ? benim puan buna yetmeyecek ama seni vmy ve guy için rahatsız ediyorum
-
Kasım ortası olursa ilk yüklü alım olacak yüksek kapatır heralde benim puanda 82.3 gelir mi bakacaz artık.
-
@ncbb Senin Puan Kaç Kardeş
-
@ismail 79.6 olması lazımdı kardeşim 79 kesinde virgülden sonrasını hatırlamıyorum
-
@ncbb 3bin kusurlerdesindir Büyük ihtimalle
-
@ismail sonlara dogru işte kardeşim anca 2. ilan gelmesi lazım ve o arada guy -vmy sonuclarınında acıklanması lazım :S
-
@ncbb Zaten Geçenlerde Atadılar milleti ,,bu 2.olacak .. bir 3. Olması gelecek sene olur herhalde kpss den sonra?
-
@ncbb Dostum son vmy kazananlar göreve başlamadı mı doğru mu anladım?
-
@uzmanyrdd son kazananların atamaları yapıldı diye biliyorum onlar bir whatsupp grubu kurmuşlar pek form sitelerinde konuşmuyorlar
-
Arkadaşlar twitterdan Kurum Başkanı twitleri beğenmeye devam ediyor, İNŞALLAH güzel haberler yakındır.
-
@FameFabre hadi inşaallah
-
@paretowilfredo hocam 79.8 e gelme ihtimali nedir
-
Heyecanla beklediğim ilan umarım ki çok geç zamana kalmaz. Bir önceki ilan 0.3 ile kaçtı ikinciyi kaldıramam artık güzel bir alım sayısı çıkacaktır inşallah
-
arkadaşlar merhaba, bir duyum tahmin vs var mı? Mulakata nasıl hazırlanabiliriz? Erken mi? Ne dersiniz?
-
Bir gelisme var mi arkadaşlar? Bilgi duyum falan alabilen birileri yok mu hiç aramızda ??
-
Umarım en kısa sürede alım ilanı gelir. bir de arkadaşlar sgk 2015kpss puanıyla 2alım yaptı ve 2.alımda puanlar 78küsürlere kadar düştü. sgk sınav yönetmeliği gereği zaten sınava 2 kere katılınabilmekte. bu sebepten bence 2016kpss puanlarını daha doğrusu kpss2016 p113 sıralamasını baz almak lazım.
-
@xxllll iki defa katılma değil hocam ikiden fazla başarısız olmama şartı var. Zaten milletin hakkı yanmasın diye mülakata girenlere genelde 70 puan verip başarılı sayıyorlar
-
2016 puanları bir yıl geçerliliğe sahip olduğundan şahsi fikrim ve kanaatim 2 defa p113 puanın kullandırılacağı .
Muhtemel alımlarda aralık ve 2017 KPSS arifesinde yapılacak. Zaten 1000 kişilik alımın 400u alındı 600 zaten cepte kadro var + kurumdan 80 - 100 civarı denetmen + yrd ihraç edildi.
Hepimiz için hayırlı bekleyişler arkadaşlar.. -
İlan ne zaman gelir acaba duyumu yada tahmini olan var mı bu ay içinde gelir mi
-
Arkadaşlar 8. promosyon için heyecanınızı anlıyorum. Ben 7. promosyon kazandım il tercih vs ne zaman olur bilgi duyum vs olan var mı ?