Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@escobar_p kambersiz düğün olur mu hiç Meslektaş da oluruz inşallah
-
Sayıştay'dan sonra inancım azaldı resmen tükenmişlik sendromu vurdu Sayıştay soruları mr. Robot gibiydi. Sonrasında anlayabiliyon yanlış yaptığını:)) haksız mıyım @escobar_p
-
@2525 Açıkçası sana biraz bahsettim sıkıntımdan.Eğer son 2-3 hafta rahat bir kafayla çalışabilseydim her bölümden 16'şar net rahat çıkardı.Ama şimdi 13'lerde kaldım bende
Sayıştay sınavında hep kelime oyunu vardı,ilginç bir deneyim oldu ama SGK açılırsa şansımız fazla gibi İlk 100'deyim. KPSS'de SGK sınav açacak diye İşletme bölümündeki bütün soruları okuyup,cevapladım O kadar şartlamışım kendimi
-
@escobar_p ben neden düşünemedim ki bunu
-
@sradaninsan Hepsini okudum soruların ama İşletme çalışmadığımdan 8 net yapabilmişim sadece
P113'te Çeko ve Kamu'nun da ağırlığı vardı yanlış hatırlamıyorsam.
-
@escobar_p haklısın istediğimiz şartlarda dahil olamıyoruz malesef hayat akışına.Senin İstanbul Sevda'nı da karşılayabilecek bir kurum SGK epey kontenjan açılmış ikinci alım nasıl olur bilmiyorum ama. Bu arada p113 ü hiç kasmadım, kafamda sadece Sayıştay ve vmy vardı ama iyi geldi benimde bende ilk 150 deyim. Şimdi bayağı sempatik duruyor
-
@escobar_p çok haklısın umarım guy ile aynı anda gelmeyip guydan önce gelir ilan yoksa yine istemeye istemeye guy a başvuru yapmak zorunda kalıcaz ve belki de bir çok insana engel olunmuş olacak
-
@2525 Açıkçası İstanbul için çok fazla tercih şansım da yok.SGK denetmenliği de olmazsa geriye BDDK ve GUY kalıyor.
Ankara konusunda Yahya Kemal Beyatlı'ya katılıyorum.
Ankara'nın nesini seversiniz diye sormuşlar şair'e:
İstanbul'a dönüşünü severim demiş
-
@escobar_p bende dibine kadar katılıyorum Beyatlı üstadımıza İstanbul candır
-
MAŞALLAH Herkes +84
-
@FameFabre Önemli olan mülakattan sonraki sıralama
-
80 puanla ümidim yok açıkcası
-
@escobar_p nasipte varsa Ankarada gorusuruz : ))
Çalıştığım kurumu istiyorum, çok şey istemiyorum -
86 ile bekliyorum ben de.
-
Rotasyon olayında son durum nedir gençler?
-
İllerin belirlenmesi belirsizliği bir nevi ortadan kaldırdı. SGK'da sınav ve atama süreci gayet sağlıklı ve şeffaf işliyor. Tebrik etmek lazım.
-
400-600 arası alımda puanlar 80in hemen altını görür bence umutla bekliyoruz:))
-
Dostlar az evvel Sn. BAGLI ile konferanstaydik. Konusmanin satir baslari;
Bu ayin sonunda insallah 8.promosyon ilani geliyor.
Tez zamanda ozluk hakki iyilestirmesi gerceklestirilecek. Yeni bakan Sn. Muezzinoglu konudan haberdar ve sicak bakiyor.Insallah ilan yakindir dostlar
-
@paretowilfredo Kral adamsın.SGK'da referans olarak seni yazacağım
-
Gerçekten miiiii???? Çalsın davullar zurnalar :))) gaza gelen ben !!!