Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@paretowilfredo Rotasyon kalkacak demiştin başkan sanırım ne oldu o iş ?
-
Allah razi olsun pareto :))
-
sayı konusunda başkan birşey söyledi mi? mülakat sisteminin değişme durumu nedir? kulislerde konuşulan şeyler var mı merak içindeyim
-
Bu duyum sizden geldiği için inanıyorum başka duyumlara itibar etmedim. inanıyorum da inanamıyorum :)))
-
@paretowilfredo çöldeki "vaha" gibisin bir an başımın ağrısı geçti Flash tv izlemeye gidiyorum ben :))
-
79.99 la umut bulut'un gol atma ihtimali kadar bir umutla bekliyoruz:)
-
@paretowilfredo özlük hakları iyileştirmesinde içerik hakkında bilgin var mı kardeşim?
-
Ankara hengamesini gördükçe ben de denetmenliğe sıcak bakmaya başladım başvuru yapıcam ilan gelince.
-
@paretowilfredo başkan ; verdiğin güzel haberle aldığın hayır dualarının haddi hesabı yok
-
@paretowilfredo s.a kardeşim iyi haberlerini aldık. inşallah darısı diğer kurumlara. ilan sayısı , özlük hakkı , rotasyon , taban puan kaça kadar düşer( veya sıralama ) ?
-
Keşke eski sisteme donse ve 2 kat mülakata çağrılsa da şansımız artsa..
-
Bu ileti silindi! -
@paretowilfredo istatistik bölümünden alım olup olmayacağı hakkında bir haber var mı acaba? ?
-
2700 lere gelir mi ki sıralama?
-
askerlik durum belgesini e devletten alsak olmuyor mu? şubeden mi almak lazim illa
-
Hayırlısıyla alınacak sayı belli olsun sıralama kritiğini o zaman daha sağlıklı yapabiliriz. Temmuzdaki alımda yanlış bilmiyorsam 3200 3300 küsürlere kadar gelmişti sıralama. Gene 400 kişilik bir alımda alım azlığından dolayı yükselecektir sıralama kaçınılmaz olarak. İnşallah hayal kırıklıklarının az olacağı bir süreç olur.
-
400 kişilik alım da 82-83 bandı gibi.
600 alım da ise 80 - 81 gibi duruyor gibi.
3 katı ya da maximum 4 katı çağırılır daha az ya da daha çok olmaz . Doğru misil sayısı da bu olmalı ne 2 katı ne de savaşa gider gibi 5 katı -
Bu ileti silindi! -
@hayalimsgk ; yüksek puan senin başını döndürmüş okuduğunu anlayamıyorsun galiba. Guy da isterse 2 katı çağırsın umrumda değil sen fikrini söyledin ben fikrimi söyledim. 2 az 5 çok dedim.
3 ya da maximum 4 kat diye. Niye bu kadar rahatsız oldun + guyu umursadigim kanaatini nereden çıkardın ?
Birbrmzn profiline bakarsak kimin guy sayfalarında dolandığı açıktır. Be cool .. -
Mulakata hazırlanma konusunda yardımcı olabilecek var mı? deneyimli arkadaşlar yol gösterebilir mi?