Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Arkadaşlar günaydın. Belgeleri gönderdim, kargo takip numarası ile baktığımda teslim edildi olarak gözüküyor. Tekrar kurumu arayıp sormalı mıyım ? belgeler ulaştı mı diye veya eksik bir şey var mı diye ?
-
@havucsuyu eksik birsey olursa ararız diyorlar hocam.. E Devlet şifreniz varsa SGK evrak takip sisteminden evraklarinizin durumunu goruntuleyebilirsiniz..
-
Belgeleri ptt ile iadeli taahhütlü olarak gönderen varsa ortalama kaç günde kuruma ulaştı acaba?
-
Yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Jülide Sarıeroğlu olmuş. Hayırlısı olsun arkadaşlar. Umarım atanma sürecimizi bu değişiklik etki etmez.
-
Arkadaşlar evraklarım kuruma ulaşmış gelen evrak beklemede ek mal beyanı taranamamıştır diyor bu herhangi bi sorun yaratır mı yoksa normal mi?
-
@Keynes-dede Yok hocam durumu çok fazla öyle olan kişi var. Önemli olan evrağın kuruma ulaşması, evrakta eksiklik ya da hata varsa onlar arayacaklarını belirttiler zaten
-
@FATMAN06 istatistikte kaçıncı yedeğe dusecegıne dair bir duyumunuz var mı
-
İİBF'den geçen senelerde yedek alımı
-
@kizilderili ne yazik ki bu yil iibf den o kdr dusecegini sanmiyorum . Aciklanan hicbir mulakat yok
-
Yedek sıralaman kaçtı acaba ?
-
@şakagibi aynen. Vmy de kagitlar bile okunmadi tamami, bddk bekleniyor hala, guyda mulakat yapmadı henüz.karisik isler
-
@FameFabre yedek 10
-
@şakagibi yüksek ihtimal sana gelecektir kardeşim
-
@kizilderili aileye gelecektir dedik ama sikinyi guy,vmy olaydi baya bosalma olurdu
-
@şakagibi kardeşim genel olarak baktığımızda 21. Tercihi yapmayan olacaktır üstüne bilinen 5 kadarda feragat var ben gelecektir diye tahmin ediyorum
-
@kizilderili bi mucizebolsa 50 bos kadro supervolurdu
-
@şakagibi 8 feragat duyduk ; 5 kaymakamlik 1 idari hakim,1 vgm, 1 dernek dentcisi ama insAllah gelir hocam. Yani insAllah çokça olur da il secim sansimiz artar.
-
Guvenlik soruşturmasını il emniyet mi yoksa ilce emniyet mi yapıyor bilgisi olan var mi
-
@tirilaylay önceden ilçe emniyetti, ama şuanki süreçte artık il emniyet ile mit istihbaratı kullanılıyor diye bir yerde birisi yazmıştı ne kadar doğrudur bilmiyotum.
-
@kizilderili ilce emniyete de gidiyomus oyle dosyalar dediler asker polisler icin il emniyetmis ama bende pek dogru bi seye ulasamadim