Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
100 lerce gün geçti şimdi saatler geçmiyor şimdiden kazananları tebrik ederim,hepimizz 9.pro için ugraşalım..
-
@Estevez yedek ilk 5-10 benim de kabulümdür
-
Bende beklerken erken Doğum yapmazsam iyi keşke geç görseydim açıklanacağını
-
-
@Klay-Thompson hocam 300. olmaktansa yedek ilk 10 mükemmel olur. Muhakkak herkes girmeyecek başka kurum tercih edenler olacaktır.
-
@Estevez kalbim dayanmaz kardeş olsun çindede görev yaparım zsten doğuluyum ben erzurumlu yani bi ötemizde kars var
-
Ya bir alimda da bize torpil yapsalar. Listedeki evli çocuklu hamile yada engelli olanlara öncelik verseler de kurtulsaniz bizden dimi @yldzkrc @meltempoyrz @economistic @FameFabre
-
@meltempoyrz hocam sakin ol derin derin nefes al ver al ver aman diyim bak derdimiz büyük bugün doğurma hadi bi sakin
-
@ParadoX Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Ya bir alimda da bize torpil yapsalar. Listedeki evli çocuklu hamile yada engelli olanlara öncelik verseler de kurtulsaniz bizden dimi @yldzkrc @meltempoyrz @economistic @FameFabre
Başkan @economistic bu listede hangi kategoride
-
Engelli tabi başka ne olacak !!!
-
@ParadoX ahahah thats what I want to hear!
-
@ParadoX hocam 1. Sıradasın Ben ve özellikle eşim sana duacıyız bugün özellikle,inşallah Allah bugün sizin eşinizin ve en çok Aliş in yüzünü güldürecek haberi nasip eder inşallah şu mübarek günde oruçlu halimizle dualarımız kabul olur
-
@yldzkrc valla gozumden yaş aktı ha eşşek kadar adamı aglatiyosunuz ayıp be ya !!! Dua eden herkesten Allah bin kez razı olsun. Sen ve eşini tanıdığımıza o kadar memnun olduk ki o gün anlatamam sana. Allahim sizin içinizden geçen dualarinizda olan ne varsa en güzelini nasip etsin inşallah.
-
-
@ParadoX keşke hocam ya topu topu kaç kişiyiz zaten önünü kapamayız kimsenin evin işi aile işleri sülale işleri hele bide sizin çocuk var o arada ders çalış iyi puan al yazılıya gir mülakatları takip et nekadar zor kimse bilemez bunu yaşamadan.. inşallah bizim gibi birçok dertle uğraşanların bugün yüzü güler ve tabi diğer hakeden tüm arkadaşların
-
@economistic yattığın yerden dua et işte hastanın duası kabul olurmuş. Bu saatten sonra işimiz Allah'a kaldı umarım yüzümüz güler hep birlikte.
-
@economistic Başkan twit attı benim el ayak dolaştı o saatten beri baygınım dermişim hahaha yaaa şaka bi yana çok sevindim de bugün de en gereksiz işler beni buldu, şurda iki lafın belini kıramadım , hic hayal ettigim gibi olmadi
-
@Estevez hayırlısı olsun diyorum. mutlaka olsun demiyorum. hayırlısı......
-
@economistic Aynen dostum en güzel dua bu. Hayırlısı ise olsun hayırlı değil ise defolsun !!!
-
@aysesal gece 12'ye kadar yolu var işlerini hallet gel, dakikalar geçmiyo şu an, sensiz olmaz