Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Milletin tadı kaçmasın diye, kazanamayanlar oruç oruç sövmesin diye iftardan sonra açıklayacaklar sanırım
-
@cexay valla saat 12 den beri kazanmış olan da kazanmayan da sövüyo
-
@cexay İnşallah bu kadar düşüncelilerdir gerçekten
-
@wesley10 yahu hiç mi danışmanı yoktur bu büyüklerimizin, başkanım az kala atın şu tiviti diye!! Ya ben gerçekten şaşkın ve üzgünüm. Hadi 'az kaldı' üzerine 40 gün bekletilen bizlere bugünü de 23:59 diye yutturun
-
O değilde bekleyiş zor eyvallahta,düşünsenize 3 5 saat içinde burdan bi çok işsiz olan arkadaşlarımız artık hayatına denetmen olarak devam edecek çıldırırsınız
-
Saat 22.00-23.00 gibi gelecek sonuçlar galiba.
-
Arkadaslar acaba gercekten iftar sonrasi mi bekleniyor?
-
Baskana da yazik yahu adam twit atsa dert atmasa dert ️ Allah hepimizin orucunu kabul etsin
-
Ya madem böyle geç açıklanacak neden öğlenden haber verdi Başkan. Akşam üzeri haber ver geceye doğru açıkla. İnsanların beklentileri mesai bitmeden açıklarlar olmasın en azından. Tatlı heyecanımız yerini sinire bıraktı gerçekten
-
@gmsmustafa Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Baskana da yazik yahu adam twit atsa dert atmasa dert ️ Allah hepimizin orucunu kabul etsin
Yağcılar-beyoğlu seferleri başlamış
-
@gmsmustafa hocam benim kızdigim nokta şudur; bizden önce veya sonra yapılan sınav ve mülakatlarin açıklanma saatini bile paylaştı bu adam. Ama bize gelince ne doğru düzgun bir bilgi paylasimi yaptı ne de aciklanacagi saati belirtti. Sürekli ucu açık zaman dilimi kullandı. Oysa kurum ve ulke için en önemli görevi ifa edecek kazanan insanlar. Bu kadar eziyeti haketmiyoruz diye düşünüyorum isyanım bunadir.
-
@hayalimsgk yok hocam kesinlikle haklisiniz sitemlerde 100 gunluk surecte cok yiprandik zaten bu konularda hic bir sekilde bilgilendirilmedik
-
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.. biraz sakin olalım arkadaşlar.. bu stres bize zarar
-
100 gün süren mülakat olmaz, hatta normal şartlar altında bir mülakatın sonucu kapıdan çıktığında bellidir ya alınırsın ya alınmazsın en olmadı çok fazla başarılı aday vardır mülakatın sonunda 1 saat konuşur heyet şunu mu seçsek bunu mu seçsek diye.
Vatandaşa verilen değer muazzam.
-
Yazı hazır sonuç yok ortada ayıp be, SGK'dan daha hızlı davrandık yeminlen 9. Promosyon içinde ayrı bir başlık açtık umarız etkili olur.
-
@vedatmilorunken her ne derseniz diyin bunada şükür en azından insanlara kazandık veya kaybettik diye net bişey söyleyebileceğiz stresten saçlarımın 4te 3ünü kaybettim herkese hayırlı iftarlar
-
@Klay-Thompson Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@vedatmilorunken her ne derseniz diyin bunada şükür en azından insanlara kazandık veya kaybettik diye net bişey söyleyebileceğiz stresten saçlarımın 4te 3ünü kaybettim herkese hayırlı iftarlar
Evet çok şükür ya 2 sene sonra açıklasalardı. Büyük lütuf, Allah razı olsun.
-
Iftardan sonra çok telefona bakamiycam. Döndüğüm de şöyle burada ki bütün arkadaşlar kazansa,başkan da 9 pro nu kpss öncesine yetiştircez dese herkes beni etiketleyip gözün aydın dese, çok mu şey istiyoruz ki..
Neyse amin diyelim verenlerin en büyüğü için çok diye bir şey yoktur Hayırlı iftarlar.. -
@vedatmilorunken Sen kimsin kime yagci magci ayagi cekiyorsun ?? Haddini bil burda guluoz eglenioz herkes ne demek istedigimi anliyor senin gibi yeni yetmelerle mi ugrascam? Allaha sukur bugune kadar kimseye yalakaligim olmadi
-
@gmsmustafa Ya cevap verme boşver kaale alıp yazmakla sen hata ediyorsun