Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Sayın Başkan'a muhalefet olmak istemiyorum ama yazmadan edemeyeceğim.
102 Gündür, sadece '' Az kaldı '' açıklaması yaptı o sözün üzerinden de 40 gün üzeri bir süre geçti. Ondan sonra o kadar etkinliğe rağmen sessizliğini korudu.
Bugün, 12.02 de çıkıp kısmetse açıklayacağım diye tweet attı. Tamam, çok teşekkür ederiz. Ama siz bu tweeti atınca , kişiler ve tanıdıkları heyecanla en geç 1-2 saate sonuçların geleceği beklentisine kapılır, bunu düşünmesi gerekirdi deyip yine muhalefet oluyorum. Belki abartıyorum artık. O kadar gün sessiz kalmış biraz daha durup açıklanmadan 1 saat önce açıklama yapsa olmaz mıydı ? Çok mu şey istiyorum. 6 saattir kalplerimiz adeta yerinden çıkacak. Bu kadar bekleyiş sonunda inşallah hepimiz için hayırlısı olur.
-
@alametifarika merhaba. Adınız sametmi
-
Arkadaşlar bence bugün başkanın açıklamasından sonra 1-2 saat içinde açıklanacak olsaydı başkan twit atıp bugün açıklanacağını söylemezdi zaten mesai bitimine kadar sonuçlar açıklanır görürdük fakat sonuçlar bence bugün biraz geç açıklanacağı için başkan sonuçların bugün açıklanacağına dair bi açıklama yaptı geç de olsa açıklanacak gibisinden.
-
@wesley10 yani okadar bekleyişten sonra bu iyi bile.en azından 'bugün' die bir zaman dilimi var.malesef 102 gün boyunca insanlar sınava girdiklerini unuttu.en azından bir muhattabımız var ve az da olsa özde olsa bişileri bilgilendiriyor.istese onu da yapmaz.
-
@Ertlme-enstitüsü Doğru diyorsunuz hocam istese bu açıklamayı da yapmazdı, ben biraz daha halimizden anlamasını isterdim sadece
-
@wesley10 evet haklısınız.muhtemelen link ve bir tweet daha atıcak.
-
Herşey hazır iken açıklasaydı keşke.. 102 günlük stresi birkaç saat içerisinde yaşamak gibi oldu böylesi de.. Başkan bizi mazoşistliğe sürüklüyorsun:(
-
mesaiden sonra diye düşündük iftarı da geçecek sahura kalmasa bari
-
Tuttuğum orucu ziyan edecek bunlar başlarım açıklayacaktı sinava
-
@msbagli adlı kullanıcıya yanıt olarak
"Bayramdan sonra ilan bekliyoruz. İstatistikçiler en az 200 kadro bekliyor sayın başkanım. Hayırlı ramazanlar."..... şunla aynı dairede çalıştığınızı bir düşünün aman Yarabbi. .. -
Birazdan gelir umarım
-
başkanın bugünden kastı 24 saat değildir umarım...
-
Insan kaynaklarini arayip bilgi alabilen var mi ?
-
yani..ne desem acaba bir şeyler diyesim var da ne desem hangisini desem,acaba olayı suaal programlarına döküp mide bulanınca oruç bozulurmu fln mı desem ya da akıl baştan gidince çünkü birazdan stresten ilginç şeyler yaşıycam gb
-
2.5 saattir aralıksız sayfayı yeniliyorum. Açıklayacaklarsa açıklasınlar oyuncak gibi oynuyorlar bizimle.
-
Kanmadım aynalara sana kandığım kadar,
İçimde bir boşluk sana yandığım kadar...* -
Hissediyorum 22:37 de aciklanacak ️
-
arkadaşlar ilerde bürokrasinin tepelerine gelirseniz böyle olmayın lütfen bugünlerinizi düşünün sizden sonrakiler bunları çekmesin
-
@gmsmustafa naptın ya o zamana ölürüz
-
Zaten 100 günden fazla süredir bekliyoruz. Aciklayacagin saati de tam olarak belirleyip ona gore yazsaydin hic olmazsa 8 saattir kendi kendimizi yemezdik. Eziyetin sadece bu sinav sonucunu bekleyenlere midir nedir !!!! Su mübarek günde bize bu eziyet nedendir anlamıyorum !!