Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Sen güller otomotiv... Gelin kaskonuzu yenileyelim.
-
SGK( açıklama işlemi yapan ekip) şimdi hangi pozisyonda acaba!
Sadece merak benimkisi ️
-
Çekirdek yiyip burayı okuyup gazoz iciyorlarsa hiç şaşırmam valla ben olsam öyle yapardim
-
arayip rahatsiz etmeyin ekibi yaaa yanlis yunlus tc girecekler rahat rahat yapin isinizi arkadaslar biz burdayiz sıkıntı yok rahat olun, 102 gün bekleyen rekorcular var burada
-
Gene hepyek geldi iki zarda 80'lik olduk hıa......
-
@2525 Aciklandiginda biz nasil bir halde olacagiz acaba bir kalp carpintisi hemn baksam mi bakmasam mi tripleri ne heyecan ne heyecan ️
-
@ParadoX okunacak gibi hocam hakkaten ️
-
@gmsmustafa o sorunun cevabını şimdiden vermek isteyen babayiğit yoktur heralde
-
@gmsmustafa dostum kaybedecek vaktim yok valla. Bakacam eğer kazanmissam 10 aylık bebegimle karımı uyandıracam artık işsiz değilim diye. Yok kazanamadiysam yarın bir kaç kolej ile gorusecem mecburen kalp krizi geçirme lüksüm yok henüz. Bigün bişe oldu ayy ölecem valla artık dedim, eşim ne dese beğenirsiniz bir emekli maaşı bırakmadan nereye ölüyon bize ölmek bile haram yani
-
Ooooo buyuk senligi kacırmısım ben ugurlu gelirim ins
-
Davulcunun bile saati şaştı, davul çalınıyor
Ya da ben gayb seslerimi duymaya başladım -
Valla rüyasını gördüğüm durum gerçekleşleşiyormuş bide. Rüyamda Başkan herkesi aldık diyordu Şöyle bi açıklama gelse arkadaşlar müjdeli haberi böyle verelim dedik diye bugün açıklanmazsa gece ne rüyası görürüm bilmiyorum
-
Son 20 dk mı şimdi
-
@ParadoX insallah hocam bende arayip kimligi getir evleniyoruz demeyi dusunuyorum ️
-
@meltempoyrz sakin ol sakin yok ole bişe. Sana stres yaramıyor eşine söyle alsın seni pc başından hemen zararli sana
-
Açıklamıycaklar ya şu saate kadar beklenir mi bunlarda nasıl bi kalp ve beyin var anlamıyorum
-
@ParadoX inşallah gönlüne göre olur hocam.ben de evliyim hanım için takip ediyorum forumu ne yaşadığını az çok anlıyorum.Herkesin ekmeği bi yerdedir senin de inşallah hayırlısı ise burdadır.
-
Bız toplasan 30 kısıydık ne oldu bırden etkinlik var desem bosalır buralar
-
@ParadoX Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
@meltempoyrz sakin ol sakin yok ole bişe. Sana stres yaramıyor eşine söyle alsın seni pc başından hemen zararli sana
Şuan ne şartlarda takip ediyorum bi bilseniz Neyse ne diyorduk ' Niyetimizi iyi tutalım, güzel düşünelim '
-
@serkan21 inşallah hocam zamanında eşim için uğraştım kız türkiye 1. Si oldu hiç açıp okumadı bile bişe. Şimdi ben sonuncu oldum göz göze gelmiyom onunla