Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@ultras şu gerilimin içerisinde hiç çekilmiyorsunuz söylemiş miydik
-
@mov hunileri takmaya az kaldı doğum gününüz kutlu olsun hocam şimdiden
-
@hayalimsgk taktık dolaşıyoruz ortalıkta Teşekkür ederim hocam sağolun
-
Arkadaşlar açıklandıktan sonra buralar dutluk olmasın. Muhabbetler süper.
-
-
Anamızdan emdiğimiz süt burnumuzdan geldi. Bu nedir artık ama !!
Kaderin bu cilvesini yiyecek ne yaptık biz 8. Pro adayları -
@mov Hocam doğum günün kutlu olsun inşallah hediyen yoldadır
@kizilderili Hocam vallahi eller titriyor, etkinlik elbet yapacağız ama şu an bitik vaziyetteyiz. Başkanın tweetinin altına yazdık bakalım artık, bir cevap verecek mi
-
-
@paretowilfredo Başkan bu çok iyiymiş yaaa
-
Bu nasıl sınama şekli eyyyy sgk. Var mı sende din iman
-
@Stigltz İş başı yaptın mi kardes. Nasılsın keyfin düzeldi mi biraz
-
@wesley10 teşekkür ederim hocam inşalalh hepimize ulaşır o hediye
-
tıbbi malzeme kelime gurubundna tiksinmeye başladım
-
öğleden beri bütün duyguları yaşadım heyecan,korku.. tükettim galiba hepsini gecenin şu saatinde tamamen tepkisizleştim ot gibi bakıyorum ekrana
-
Sgk başkani benim soruşturmayi yada liyakat meselesini keşke bu forumda yapsaydı. Kesin atanirdim şimdi hepinizle ugrasiyor olurdum ne güzel ama halime bak ağlayacak halimize gülmek için neler yapıyoruz. Boşverin takım ruhu budur tercihini yap bu başlığı örnek alsın !!!
-
Mesai saatinden sonra duyurular kısmında herhangi bi degisiklik oldumu takip edebilen var mı?
-
Goc etmek icin dogdular. ya goc edecekler, ya da olecekler. korkunc tehlikelere ragmen ilerliyorlar. yaslilar bunu defalarca yasadi. gencler suruden ayrilmama geregini biliyorlar. buyuk tehlikelere ragmen ilerliyorlar. yollarina devam etmeliler. doga onlara fisildadi.. harekete gec. harekete gec ve yasa
-
@DELİ-KURT takip etmeyen var mi diye sorsan sonuca daha hizli ulasirsin hocam
-
@Memnun-Kaygısız Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Goc etmek icin dogdular. ya goc edecekler, ya da olecekler. korkunc tehlikelere ragmen ilerliyorlar. yaslilar bunu defalarca yasadi. gencler suruden ayrilmama geregini biliyorlar. buyuk tehlikelere ragmen ilerliyorlar. yollarina devam etmeliler. doga onlara fisildadi.. harekete gec. harekete gec ve yasa
neyse biz kalkalım geç oldu artık
-
Ben sigara alıp geliyorum açıklattırmayın o arada