Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Başarılı yedek 248. Hiçbir referansım yoktu zaten kimseye de haber vermemiştim ve ilk 40 içerisindeydim. Demek ki eğitimin şart olduğu gibi referans da şart Neyse olanda hayır vardır. Kazanan dostlar Allah utandırmasın hayırlı uğurlu olsun
-
SGK da denetçi yardımcısı olarak il tercihi yapılıyor sonra yeterlilik sınavını verince bir daha il tercihi yapılıyor diye biliyorum, hatta çoğu denetçi yardımcısı olduğu ili tercih ediyor diyorlardı.
-
@paretowilfredo istanbul kaç kişi açar sonlarda olan biri için istanbul gelir mi
-
@paretowilfredo @Antimülakat üstadlar noldu Çin maliye bakanlığı kpss ile alım mı açtı
-
@Hacettepe-Üniv. benim arkadaşım feragat edecek hocam 1 tane iibfliniz kesinlikle hazır
-
Tebrikler arkadaşlar, darısı bizlere inşallah.
-
@kizilderili birileri çok fena kıskanıyor hocam heralde:) virüs neyin mi atılıyor acaba siteye
-
Arkadaşlar başkan neden tebrik mesajı yayınlamıyor yahu...
-
@Hacettepe-Üniv. 2 tanıdığım arkadaşım sıfır torpille kazandı. Artık bıkmışlardı askere gideceklerdi çocuklar. 1 tanesi başka yeri de kazandığı için burdan kesin feragat edecek iibf.
-
Dün durumun acısıyla bir şey yazamadım. Kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. 100 gün boyunca birlikte bekledik buralarda. Hepimiz sevinemeyecektik tabi ama insanoğlu işte bir umut hayallere dalıyor. Bana kısmet değilmiş. Şansımı GUY da deneyeceğim ama güzel geçen bir mülakatın ardından aldığım bu olumsuz sonuç yine aynı hüsranı yaşar mıyım acaba diye motivasyon bırakmadı bende. 9. promosyon umarım gelir 2016 puanlılar için ama soğudum be arkadaş. GUY sayfasına transfer oluyorum malum , kolaylıklar dilerim herkese bir de sonuncu falan oldum sanırım da aklım almıyor 300. yedek bari olaydım, enteresan...
-
@kizilderili saldırıyorlar bakalım farklı dillerde olsun bunu da temizleriz.
-
@wesley10 kardeşim etkinlik belli mi saat ve tag.Yaa bu sefer kazanamayan bu 1000 kişi de gelsin ..
-
@Antimülakat bu sahte heckerlara bi kungfu yap da endamini görsünler:}
-
@ErtuğrulBEY bunların anladığı dil Osmanlı tokatida. Siber olunca saldırı çabuk toparlanıyor başıboşlar. Olsun elbet kıstırırız bu ecnebileri.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. En başta dediğim gibi referansım olmadığı için bir beklentim de yoktu ve elendim. Görünen o ki ; burada oyun çok farklı oynanıyor ve kural açık. Biz de bundan sonraki mülakatlarda kuralına göre oynayacağız.. Aksi taktirde bu sistemde 100 dahi alsan bi hiçsin..Pes etmek yok her zamankinden daha hırslı bir şekilde çalışmaya devam..
-
@aysesal hocam çok geçmiş olsun, istek noktasında uğraş noktasında forumda en özenli davrananlardandınız gerçkten tez zamanda emeklerinizin karşılığını almanızı temenni ediyorum.
100 günün her gününün zahmetini, stresini çektiniz bir yerden sonra insan kilitleniyor gerçekten. Sizler çok değerli insanlarsınız bilginizle, ilginizle en aznından bana sanal ortamda bile nasıl birlik olunur onu gösterdiniz.
Hep güzel haberlerinizi alırız hocam inşallah. Forumum belkemikleri gitti gerçkten -
@Antimülakat hayde bre gelin gafiller:}
-
90 puanla yedeğe kalmışım önüme geçen 110 kişiye selamlar
-
ben de kazanmışım çok şükür,sonuç olumsuz olan arkadaşlar sizler için de çok üzüldüm bizzat yakın arkadaşlarımın da olumsuz olanlar oldu kendi sevincimi buruk yaşadım onlara üzülmekten..İnşallah daha güzelleri sizin olur benim son yılımdı bıkmıştım süreçten kpssye falan da başvurmadım bundan sonra guy vardı elimde son kalan onun mülakatına da gitmeyeceğim.Rabbim size de rızık kapıları açacaktır elbet benim kendi adıma buralara sokacak falan referansım yoktu il göçe yedeklikten dahil oldum bunda asilden şans buldum.
-
@kardelenk Benimde aynı. Gördüğüm kadarıyla 90 civarı alanların hepsi yedek olmuş.