Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@FameFabre Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Anadolu Yakasında Kartal Sosyal Güvenlik Merkezi binasında tüm denetmen ve yardımcılar.
İsmen Kartal diye geçer lakin Maltepe'de bina.Avrupa Yakası ise çeşitli merkezlerde görev yapmaktalar. Beşiktaş, GOP, Bağcılar vb. Gibi
Umarim ist yine cok alim yapar zira ist istiyorum
Bu arada avrupa yakasinda totalde kac yerde calisiyolar acaba?
-
@dembaba 4. Sıradan başarısız
-
SGK 9. PRO Denetmen Yard. alımının 2016 Puanları ile yapılması için,
PAZAR 19.00 da Twitter'da yazacağız.
Son şanslarımızı da deneyelim arkadaşlar, lütfen duyurun. -
@paretowilfredo hocam selamun aleyküm, hangi iller açacak bilgi alabilir miyiz içeriden ? Sıralamam 57, evdekilere güzel bir ile gidebilirim dedim ancak arkadaşlar doğu illeri ağırlıkta olacak diyince içime bir kurt düştü. İller konusunda bilgi alabilirseniz çok memnun olurum
-
@paretowilfredo evet hocam iller konusunu çok merak ediyoruz. İstanbul yine yüklü bir alım yapar mı?
-
@Hacettepe-Üniv. Hocam yedeklerin geçmiş yıllardaki promosyonlara göre şansı nedir bir bilgi edinebildiniz mi.
-
Edirne'den Hakkari'ye bu ülkenin her yeri bizim. 'Doğu'da çalışmaktan imtina etmesek keşke.
-
@Memnun-Kaygısız Hocam geçmiş promosyonlara göre şansı baya yüksek en azından ilk 25-30 kişi. Ama liste yayımlanmadığı için net konuşamıyoruz. Şimdiden ama 5-6 (hakimlik,kaymakanlık) ortak gibi görünüyor
-
@Unutan Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Edirne'den Hakkari'ye bu ülkenin her yeri bizim. 'Doğu'da çalışmaktan imtina etmesek keşke.
Duygusalliga gerek yok hocam. Görünen köy kılavuz istemez..
Doğu hala terör tehditi altinda çok fazla insanlarin çalismak istememesi çok normal. Daha dün bir ögretmenimizi katletti şerefsizler batman'da. Kimse istemez muğla izmir ankara varken doğu'ya gitmeyi. Doğulu arkadaşlar hariç tabi. Onlar memleketlerini isteyebilir -
Ankara'ya büyük ihtimalle kontenjan açılmayacak ama eşim Ankara'da özel sektörde ve 360 gün sigortalılık süresi taşıyor bana Ankara dışı il gelirse Ankara'ya eş durumundan nakil olur muyum ? Olursam işe Ankara'da mı başlayacağım yoksa bir süre Ankara dışı çıkan ilde mi çalışacağım? @paretowilfredo hocam Ankara'da ihtiyaç fazlası var dediniz bu konuyla ilgili sıkıntı yaşayabilir miyim ?
-
@Burj_khalifa ozel sektör olduğu için esini yanina alabilmesi için 3yil çalışma şartı var diye biliyorum ben. Ya da son iki yilda 360 gün
-
@rapist normalde 5 yıldır çalışıyor:
2) Eş durumuna bağlı olarak yapılacak atamalarda aranan son iki yıl içinde en az 360 gün sigortalılık süresinin hesabında, 31/5/2006 tarihli ve 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun 4 üncü maddesi kapsamında geçen hizmet süreleri birlikte değerlendirilir.ibaresi geçiyor diye 360 gün sigortalılık süresi şartını kastettim hocam 2015 yılı 360, 2016 yılı 360, 2017 120 gün şu anda e devlet hizmet dökümden baktık..
-
@Burj_khalifa o zaman olur hocam. Aile birliğine önem veriliyor artik eskisi gibi değil durumlar
-
@rapist peki Ankara'da mı işe başlatırlar yoksa bi süre çıkan ilde başlatıp bekletirler mi hocam?
-
@Burj_khalifa son dönemde hic gitmeden baslayan arkadaslarim oldu. Es durumu atamalari gerceklestirildi hemen. Siz de sureci takip edin ve evrak teslimi esnasinda durumu gorusun. Yardimci olacaklardir.
-
@Hacettepe-Üniv. Hocam teşekkür ederim bilgilendirme için.
Çok sağolun. -
@paretowilfredo hocam, dogu illeri yogunlukta mi olcak bilginiz var mi ?
-
Geçmiş alımlara benzer bir il dağılımı olacağını düşünüyorum. Hatta İstanbul geçmiş alımlardan daha fazla olabilir. İstanbul 80 civarı olabilir tabi istatistik alımları da önemli.
Bu arada 2 arkadaş asil olmasına rağmen tercih yapmayacağını söyledi. Yedek 40'a kadar gelebilir.
Allah emeklerinizi karşılıksız bırakmasın. -
@izmir Başka bildiğiniz kişiler var mı hocam? Gitmeyecek olan
-
@Hacettepe-Üniv. Benim çevremde 2 kişi hocam. Farklı kurumları kazandıkları için tercih yapmayacaklar. Burda da 1 arkadaş gördüm. Bu süreçte kaymakamlık, TRT gibi az alım yapan 10-15 kurum oldu. Kazananlara baktım TRT 9, Kaymakamlıkta 20 kişi vardı mülakata giren. Tabi asıl kazandıklarını bilmek mümkün değil.