Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Arkadaşlar burada feragat eden dostlardan ziyade, istediğim il gelmezse tercih etmeyeceğim veya 21.şıkkı işaretlemicem diyen dostlar var mı?
-
Yedeklerde kendi arasında il tercihi yapacakmış sanırım, yani yedeklerde 1. Sırada olan en avantajlımı oluyor asillerden kalan illerde?
-
@paretowilfredo üstat sana bir şey danışmak istiyorum.Benim tecilim 6 Haziran'da bitti ancak muhtemel sevk dönemi eylül sonu diyor.Atamada bi sıkıntı olur mu tecilin sona ermiş olması?
-
@Rybczynski-59 Evet hocam.
-
@paretowilfredo hangi iller var sgk denetmenlikte guy tercihlerini etkileyebilir.Bu konuda bi netlik var mı?
-
Dostlar bugün kurumu aradım ve 15 gün mülakatlara itiraz süresi olduğunu bu süreden sonra listenin kesinleşeceğini öğrendim.Bunun ardından evrakları ilgili birime verip evrak teslimi ve il seçimi sürecine geçilecekmiş. 15 günü 7sinden itibaren sayarsak 22sinden önce il seçimi hakkında açıklama beklemek saçma olacaktır.Biz temmuz başı ile ortası gibi düşünelim sürecin başlamasını. Saygılar
-
ARKADASLAR BU 9. PROMOSYON HAYAL MI OLDU NE OLDU @davetsiz kardeşim ne oldu.
-
@ErtuğrulBEY Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
ARKADASLAR BU 9. PROMOSYON HAYAL MI OLDU NE OLDU @davetsiz kardeşim ne oldu.
9.promosyon başlığına bildiğimizi yazıyoruz başkan, üstad ile son görüşme için aradım ama umre ye gitmiş..son söylediği ''istişare ediyorlar ilan için çıkalım mı çıkmayalım mı diye'' şeklinde mesaj atmıştı..ilan kesin vardı fakat 8.promosyon sağ olsun bu kadar geç e bırakılması her şeyi berbat etti. 16 haziran a kadar bir umud bekleriz..
ha bu arada son 2 alım yapılacak sonra alımları durduracak sgk dedi.
belki 2016-2017 birlikte alınır dedi ama o nasıl olur ben de anlamadım.. -
@davetsiz eyvallah krdeş.
-
Bugüne kadar itiraz edip kazanan oldu mu acaba yoksa mimlenıyor mu?
-
Son alim da kac la kapadi
-
@Hacettepe-Üniv. Çok sağol hocam
-
E buralar çok sessizleşti ya hu.
-
Yedekler kendi arasında tercih yapacak ya. O zaman boş kalan illere gitmek istemeyen ya da tercihlerinde 21.tercihi yapmayan aday olduğu takdirde arkadaki yedeklere sira gelir mi. Ya da mesela 15.yedek tek il tercihi yaptı diyelim o da onceki yedeklerle dolmuş olursa 15.yedegin hakkı yanıyor mu ?
-
-
Üzülerek bir tahminde bulunmak istiyorum ki, gerek kpss nin 1 yıl geçerliliği ve gerekse puan türlerinin değişmesi hasebi Türk usulü açılacak olan ilanlarda 2016 puanlarının kafa karışıklığı oluşturacağı düşünülerek yani 2017 deki puan türüyle denklik konusunda tartışma oluşturabileceği göz önüne alınarak ilanın sonuçlardan sonra geleceği kanaatindeyim. 2016 puanları pek bi işe yaramadan geçerliliğini yitirmiş olucak malesef. Tabi ki bu benim tahminim, böyle olmasa daha güzel olur
-
@rapist hocam kacıncı yedeksiniz mesaja bakarmısınız
-
@hedefsgkk cevapladim hocam
-
@kizilderili iyi olmadı bu iş.
-
Suan da denetmenligi kazanipta gitmicek kac kisi var acaba bilgisi olan var mi ?