Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@İnmyheart ama 8.promosyonda 2015 dahildi. Bu sene sistem değişikliği de olduğu için bu magduriyeti gidermek adina belki olabilir. Umarım olur
-
hocam 2016 1 yıl gecerlı dolayısıyla 16 hazırandan sonra kullanılamayack puan
-
@İnmyheart işte bir umut... Adaleti sağlamak için keşke böyle bir iyilik yapılsa. 2016 2017 beraber kullanilsa. Hem 2017de 2016dan daha iyi alacaklari kurtarir hem de 2016daki puanlari çöp olmaktan kurtarir.
-
Şu dönemde çıkan ilan muhtemelen iki yılı da kapsar. Hem 2016 hem de 2017. Umarım kpss açıklanmadan önce ilan gelir.
-
@Antimülakat boyle bir sey olur mu gercekten hocam? Yani mevzuat geregi olabilme iht var mi acaba?
-
@aysesal hocam başvuru tarihi ile yeni sınav sonucu açısından bakarsak, sadece 2016 için açılırsa 2017 puanı olanlardan itiraz gelir. 2017 için açamazlar çünkü henüz sonuç ortada. Ama sonuçlar açıklandığı an 2016 puanları biter.
-
Ben de iki yılı kapsayacağını düşünüyorum. Hatırlamadığim bi haberde okumuştum. 2016 puani ile ilgiliydi. Anladığım kadariyla magduriyeti gidermek icin 2016puani 2017nin sonuna kadar kullanilacak gibi birşey vardi. Tam emin de değilim maalesef.
-
@Antimülakat kardesim sgk denetmenliginde hangi iller var?Guy terclhindrn vazgecenler icin bence bu onemli olabilir o yuzden soruyorum
-
@Antimülakat yani eger ilan gelirse kpss aciklanmadan once bu sekilde olur, ilan kpss aciklandiktan sonra ilan gelirse 2016 puani olmaz diyorsunuz degil mi hocam?
-
Arkadaşlar çok açık bir şey var ortada ayın 16 sına kadar gelecek her ilan bizi kapsar. 16 hazirandan sonra gelecek ilanların ise 2016 puanını kapsaması söz konusu olmaz. 2017 açıklanmış oluyor 2016 geçerlilik doluyor. Ha buradaki asıl haksızlık şu bu karar geçen yıl alındığında 1 yıl geçerli diye alındı ve ben hiç bir yönetmelikte ya da ösym klavuzunda sınav açıklandığında biter diye bişey görmedim normalde geçerlilik süresi 1 yıl yazıyorsa bizim sürenin 14 temmuzda dolması lazım. Bu konuda bize yapılan bir haksızlık söz konusu sonuçta 1 ay yenmiş oluyor. Ama genel görüş sonuçlar açıklandığında biter olduğu için yorumu da ona göre yaptım.
-
@guyman osym yi aradim, is bilmez biri acti, sonuclar aciklaninca bitecek dedi. He he dedim kapadim teli. yani bariz 11 ay ile gule gule diyoruz guzelim puanlara
-
@aysesal Dediğim gibi hocam normal şartlarda 1 yıl deniliyorsa aslında bize o 1 ayın tanınması lazım ama burası Türkiye şaşırdık mı hayır. ha belki benim gözümden kaçan bir küçük detay ne biliyim bir madde bir yönetmelik olabilir. Ama aradım taradım yok her yerde 1 yıl ifadesi geçiyor.
-
Eger agustosta gelecekse 1 yil ifadesi de kurtarmıyor ki. 2016nin kesin kullanilmasi için ilana cikilmasina son günler
-
@guyman ne yapsak peki? Varsa bir yolu basvuralim. bimere mi yazsam? Konunun yeri de burasi degil gerci mesgul etmeyelim yeni heyecanli sgk denetmenlerimizi hayirlisi olsun herkes icin, vardir bi kapi bize de
-
arkadaşlar böyle bir durumda mahkemeye dava açmamız durumunda yüzde 90 biz haklı oluruz.
-
bimere cimere mağduriyetimizi yazmalıyız.he bu arada alım şimdi olursa 2015 ve 2016 puanlarını kapsar.Geçen sene alım yaptıklarında bizde karşı çıkıp yok 2016 açıklansın diyebilirdik. Bu 2017 den iyi puan bekliyenleri anlamıyorum yahu niye bizim rızkımıza göz diktiniz. Sizde en az 3 4 sgk ilanı göreceksiniz ayıp yaaa.
-
@paretowilfredo Kardeşim evrak teslimi için adresimize tebligat mı bekleyeceğiz yoksa SGK sitesinde duyuru mu yapılacak?
-
İlan gelirse 2017yi de kapsar yanlış hatırlamıyorsam son il göç sınavında benzer durum yaşanmıştı
-
@Unutan Duyuru yapılacak kardeşim.
-
@memurlardan hocam sizin bölüm istatistik sanırım bende 30. yedegım iibf