Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@wesley10 bugün yani saat kaçta
-
@Fişek-MORGEN saat kaçta.
-
ortak bir tag bildirebilir misiniz? ayrıca Sayın başkan da etiketkensin, ortak tag olmayınca bütünlük sağlanmıyor.
-
@Fişek-MORGEN 21.00' den sonra Tuğrul Hoca ortak bir tag belirleyecekmiş ordan sayın başkan da etiketlenerek toplu bir şekilde yazılacak
-
@aysesal Haklısınız, arkadaşlar da böyle düşünmüş bu gece bir başlayalım, daha sonraki günlerde de ortak bir tag ile devam edecektir, zaman geçiyor çünkü.
-
9 u bekleyen arkadaşlarda destek olsa keşke bizim sürecimizin hızlı olması onlar için yeni ilanlar gelmesini sağlar kpss öncesi. Ne kadar cok tweet giderse başkana o kadar iyi hem bizim hemde bizden sonraki arkadaşlar için.
-
@uzman hocam biz destekçiyiz merak etmeyin günlerdir aynı başlıkta organize oluyoruz biz zaten sonunda işi büyütebildik çok şükür hep destek tam destek inş. Başaracağız. ..
-
Arkadaşlar sgk ortak mücadele gibi bir başlık açılsa daha mı iyi olur. 8. pro 9. pro, uzmanlık müfettişlik filan herkes tweet atsa.
-
Tuğrul Koçer twitterda yazdı şimdi :
'' Aksam 21.30 da SGK mülakat sonuçları için küçük bir etkinlik yapacağız.
Sayın Başkanımız @msbagli ya seslenecegiz. 15 dakikanı ayıran lütfen ''9.Promosyon ilanı içinde aynı tag altında yazalım arkadaşlar. Sınav geçerliliğinin 1 yıla düştüğü geçen yılki gibi sınav sonuçları açıklanmadan bir ilana daha çıkılırsa çok iyi olacağı belirtilmeli.
Emin olun oturup beklemekten iyidir.
-
Hergün twit atıyordum Tuğrul hocadan da destek istemistim sağolsun desteğini Esirgemedi.. Toplu şekilde hareket etmek hepimiz için daha iyi sonuç verecek inanıyorum
-
tag var mı? ya da bu twit işinden ben mi anlamıyorum? kimin yazdıgını katılımın nasıl oldugunu nasıl anlarız? @msbaglı diye aratınca atılan twitler görünmüyor sanırım ama yanılıyor olabilirim ?
-
@aysesal valla bende bilmiyordum. Aramaya msbagli yaz fakat altta beliren msbagli yı tıkLAMA arattır orda çıkıyor kim ne atmış. Alım olmayınca mecbur öğrenecez
-
@Fişek-MORGEN tamam çok sağol
-
#SGKBaskaninaSesleniyorum tag altında buluşalım
-
@aysesal evet @msbagli etiketlerseniz başkan doğrudan görebiliyor tek başlık altında toplanıyor bir konu başlığı gibi tüm tweetler gözüküyor. eğer tag belirlenmişse onuda ekleyin #başlık şeklinde olacak. tag altına yazmanın faydası gündeme girme şansı var yani yeteri kadar tweet atılırsa bir süreliğine gündeme giriliyor ve herkes başlığı görüyor.
-
Arkadaşlar, katılım beklenen kadar olmasa da fena sayılmazdı. Bazı hocaların destek vermesi olumlu oldu. İnşallah devamı gelecektir. Yazmaya devam edecek arkadaşlar aynı tag altında başkanı etiketleyerek devam etsin. Herkese teşekkürler ..
-
aslında twitter etkinliğine az katılım olmasının sebeplerinden biriside nasıl kullanılacağının bilinmemesi. gerçekten bilmeyen için twitter çok karmaşık geliyor. etkinlikten 2-3 gün önce kullanıma ilişkin basit bilgileri versek katılım artacaktır. herkes sonucun açıklanmasını bekliyor kullanmayı bilseler bir 5 dk ayırıp tweet atacaklarına eminim.
-
Hocam durumlarda bir gelişme bir bilgi var mı? @paretowilfredo
-
@kütüphanesakini soruşturma aşaması kardeşim henüz.
-
@paretowilfredo hocam soruşturmadan kastinizi biraz açabilir misiniz pek vakıf değilim bu konulara.Yani aslında kazananlar belli oldu ancak soruşturmalar tamamlanmadan yayınlanmaz mi demek oluyor bu? Şimdiden teşekkür ederim