Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Bu hafta açıklansın diye yazabiliriz tag ona göre belirlenebilir
-
-
@atiba Yarın akşam Tuğrul hocadan da destek alıp yazalım. Kendisi bugün online olmadı çünkü, hatırlatalım yarına o da destek versin, duyursun . GUY adayları daha önem vermeli artık bunu da her ortamda söyleyelim, nedeni de sonuçlar artık gelecek bastıralım da bu hafta gelsin başvurular bitmeden diyelim Sayın Başkana
-
@wesley10 aynen hocam öyle yapalım yarın. tuğrul hocaya da yazarız.
-
-
Bence de bugun etkinlik iptal olsun.baskan duyarlılığıni gosterdi.sık bogaz etmeyelim
-
en azindan en geç şu zamana kadar açıklanır deseydi, biraz daha sabır diyince çok politik oluyo bu cevap
-
Etkinlik İPTAL, YARIN olacak. Arkadaşlarımızla kararımız ortaktır, konsensus sağlanmıştır
GUY adaylarına durumu sakince anlatın arkadaşlar sayfada, puanımız var yazarsak sizi eleriz demeyin hoş karşılamıyorlar.
-
-
@memurtipliadam Bu politikliği yarın akşam çözeceğiz inşallah, netleştireceğiz
-
Başkanın açıklaması oldukça umut verici. Sürecin tamamlanması için işler hızlanmış görünüyor. Bana sorarsanız, çok uzun sürmez, net tarih vermek imkansız bakanda verememiş ama bana sorarsanız, bir kaç hafta da daha sabır gerekiyor gibi.
-
noldu geçen gün moralimizi bozan arkadaş yine bilemedin başkan yanıtını güzel verdi valla benim umutlarım yeşerdi 8.pro. giremedim ama hem kazanacak arkadaşlar için heyecan içindeyim hemde belki bir 9. pronun 2016 puanlarıyla yapılabilmesi yönündeki heyacanım kuvvetlendi umut varsa yaşanacak günler hala var demektir.
-
Selamın Aleyküm dostlar. Sayın Başkan'ın açıklaması yetiştirilme çabasına dair haberimizi daha da umut verici hale getirdi. İnşallah mağduriyet olmadan yetiştirilecek süreç. Umutluyuz bu konuda.
Allah yâr ve yardımcınız olsun. -
@paretowilfredo hocam 9. promosyon içinde umutlanmak gerekirmi sonuçta süreç yeteri kadar var kpss sonuçları açıklanana kadar sen bişeyler söyleyince içim rahatlıyo ne diyosun fikrin nedir?
-
@guyman Dostum ilana çıkmak kolay. Sonuçlar açıklandıktan sonra ilana çıkılması için bir mani yok. KPSS Açıklanana dek süre var. 2015 KPSS için yapıldığı yapılır istenilirse muhakkak.
-
@wesley10 inşallah hocam
-
Yine birlikten kuvvet doğdu arkadaşlar önceki etkinliklerimizle sayın başkan a sesimizi duyurduğumuz aşikar ki saolsun bizlere sabırlı olmamızı çalışmaların devam ettiğini söyledi muhakkak ki aklında ve kendisi de bu işin bian önce olup bitmesini ister biz de devam edip denetmenlik sonuçlarını bekliyoruz diyelim herzaman ancak birlik olursak ses oluruz hayırlı geceler hepinize 8.pro
-
@yldzkrc kesinlikle hocam, almamiz gereken cevai aldik, demekki ise yariyormus. yarin yapilacak olan etkinlik ile belki cuma gunune kadar bi sonuc aliriz
-
Face de birisi başkan bey'in uzman yrd ve müfettiş yrd için de aynı şekilde tweet attığını ve 4 gün sonra açıklandığını yazmış ama ilgili tweeti bulamadım.Bilgisi olan var mı bu konuyla ilgili.Bir de bu hafta içi gelir mi sonuçlar sizce?
-
@paretowilfredo hocam selam, daha once rotasyonla ilgili bilgi almistim sizden. Nihayetinde ritasyon kalkti. Olur da atanirsak 3 yil sonra yeterligi aldigimizda bizim il degisikligimiz olmayacak mi bu durumda? Bu konuyla ilgili Daha onceki konusmamizda ilk atandigimiz yerde kalabilecegimizi anlamistim ama terettut ettim simdi, facebookta il degisikligi olacagina dair bi bilgi yazmis denetmenlerden biri. Tam olarak durum nedir acaba?