İyi Bayramlar!
-
Selamın Aleyküm dostlar. Sizlerle bir bayrama daha giriyor olmanın sevinci içindeyiz. Şaka maka derken epey zamandır hasbihal içindeyiz. Daha nice nice bayramlar görmek dileği ile hep birlikte.
Bu maceraya başlarken temennim kocaman bir aile sahibi olmaktı. Yoldaşlık edeceğimiz, dost meclisimize bir bardak fazladan çay dolduracağımız dostlarla bir arada olmaktı. Şükür ki bugün kocaman bir aile olduk. Daha da büyüyeceğiz inşallah.
Bu bayramda halen iş bekleyen binlerce dostumuz inşallah bir sonraki bayramda gönüllerinden geçen işe sahip olurlar. Dualarım tek tek sizlerle. Emek veren herkes nihayetinde karşılığını alacaktır buna inancim tam.
Sözün özü daha nice, güzel bayramlarımız olsun dostlar.
Bayramınız mubarek, Allah yâr ve yardımcınız olsun hepinizin.
-
iyi bayramlar herkese.
-
Huzurlu, mutlu, hayırlı bayramlar dostlar.
-
İyi bayramlar dostlar
-
Sevgili bayram; lütfen işsiz geçirdiğim son bayram ol ve önümüzdeki bayrama harçlık veren taraf olayım olmaz mı:))
Herkese mutlu bayramlar.. -
Diğer bayrama kadar inşallah bir mesleğimiz olur . :pray_tone1: Kurban bayramınız mübarek olsun dostlar ...
-
iyi bayramlar )
-
@bombiksmori okurken gözlerim doldu resmen
-
Hersey is ve maas degil, daha onemli seyler var bu hayatta..Saglik gibi, aile gibi, sevdiklerinizin yanibasinizda olmasi gibi..
Benim icin yine huzunlu gunler basladi.Bu yuzden pek hoslanmam bayramlardan.
Insallah sizler icin sevdiklerinizin yanibasinizda oldugu, bol sohbetli bol kahkahali bi bayram olsun -
@1903bjk elbette ki herşey iş ve maaş değil ama bu cümleyi biraz içi boş bi klişe olarak görüyorum şahsen. Elhamdülillah sağlıklıyım ama kaybetsem para lazım. Ailem yanımda çok şükür ama belli ihtiyaçlar için para lazım. Bilemiyorum anlatabildim mi? Yani herşey değil ama hiçbişey de değil..
-
@bombiksmori
Oncelikle Sakin olun lütfen size yonelik bisey demedim.Ben icinde bulundugum durumdan yola cikarak boyle bisey yazdim.
Bilmem anlatabildim mi? Diye sormussunuz, evet anladim.Zaten emin olun cok cok iyi bildigim bisey.
Elbette para onemli ama bazen oyle noktalara geliniyo ki bu hayatta, milyonlarca dolar paran olsa bile sana yardim edemiyo kimse.Caresiz kaliyosun elin kolun bagli.Bunu belirtmeye calistim.Allah kimseye paranin dahi cozemiycegi skintilar vermesin.
Isszilik benim de buyuk sorunlarimdan biri ama en buyuk degil.Keske en buyugu bu olsaydi.
Hayirli bayramlar -
@1903bjk aslında gayet sakin yazdım ama peki yine de sakin olayım. Sakinlikten zarar gelmez sonuçta:) sadece fikrimi söyledim hocam sıkıntı yok. Mutlu bayramlar dilerim
-
Benden parasızlıktan yılmış durumdayım kendimi gerçekleştiremiyorum zevklerimi yaşayamıyorum of of para kazansaydım neler yapardım neler
-
Bu mübarek günün hayrına Allah tüm dileklerinizi kabul etsin.Bayramınız mübarek olsun.
-
Dgum gunum ve bayram gunum nasil mi gecti millete hizmet ederek cok sukur canimiz sag ailemiz yanimizda ama benim bu yasadigim burukluklar millete imrenmeler ne olacak ? Allah im beni de ellere kat resmen kalabaliktan kacar oldum hayatimin donum boktasi issizlik karakterimi bile degistirdi
-
Huzurlu bayramlar
-
@keynezyenciii sen bir de beni hayvanların kesilmesine üzüldüğüm halde hayvan kesimine yardım etmek zorunda kaldım her yer kan revan can çekişen hayvanların böğürtüleri of hiç gelmesin istiyorum kurban bayramı gelmesin de beni hayvanların kesilmesine yardım etmek zorunda bırakmasın illa kesilmesi gerekiyorsa benden uzak ve benim görüp duyamadığım yerlerde kesilsin
-
@Tolgahan-Ayyıldız dinimizin geregi Allah icin yapiyoruz sonucta dunyanin duzeni beslenmemiz icin eti illaki yiyecez sen kessende o hayvan kesilecek kesmesende ekolojik denge
-
@keynezyenciii insanlar suratıma öyle bir bakıyor ki dayanamıyorum kaldıramıyorum bazen annem ve babamın bana baktıkları zaman gözlerinde hayal kırıklığını görür gibi oluyorum
-
@Tolgahan-Ayyıldız İyi Bayramlar! içinde söyledi:
@keynezyenciii insanlar suratıma öyle bir bakıyor ki dayanamıyorum kaldıramıyorum bazen annem ve babamın bana baktıkları zaman gözlerinde hayal kırıklığını görür gibi oluyorum
Ayni durumda butun issizler bizede birgun gulecek elbet hayat kac sene oldu mezun olali