2017 Kpss sonrası guy (duyum)
-
Duyumu olanlar kaç kişi gelebilir. Sınav ilanı ne zaman olabilir tahmin duyum nedir
-
2000 kişilik guy alımlarının mülakatları henüz yapılmadı.onlar yerleştikten sonra gelir.bence seneye mayıs temmuz falan o aralar
-
Bence ilan Aralık gibi gelir
-
yılsonu veya yılbaşında gelir kasım aralık ocak en geç şubat diyorum
-
70li puanın şansı varmı 18 bin .geçen yıl 77 ile 14 bindim giremedim
-
Arkadaşlar ilan yılsonu gelme ihtimali yuksek mi ve 75 puana gelir mi ? 2016 81 puanla sınava giremedim aynı şeyi yaşamk istemiyorm
-
@maliyeci123 merhaba geçen yılki 81 puanlı sıralamanız kaç acaba fikir vermesi açısından?
-
@maliyeci123 hocam 75 puan geçen senenin 79 una hemen hemen denk.Doğru tercih edersen %80 gelir bence.
-
@ozgur85 benim 81 puan vardı sıralama 7500
-
Bu sene eger ilan gelirse 70 ustu olan herkesin sansi vardir.
-
İlan gec gelir cunku daha mülakatlar baslamdi birde artik guy ilani senede bir kere geliyo bunlari dusunursek 2018e kalabilir ilan
-
2018'in ikinci yarısına kadar geleceğini sanmıyorum.Bir karamsar öngörü de benden olsun.
-
En erken aralık en geç mart diyorum
-
@ozgur85 benüm puanım 81.83 du sıralamam 6602 di bursa yazdım gelmedi ama
-
@maliyeci123 kötü olmuş, artık inşallah yeni puanınla atanırsın...
-
70 ve üstü puanlar ümitli olmalı. Bu sene sıralamalar çok saptı. İyi bir alımda puanlar baya düşecektir
-
Geçen sene guy ilanı beklerken forumda sabahladığımız günler geldi aklıma.. Sanırım 1000 sayfaya yaklaşmıştı başlığımız. Dilerim sizin bekleyişiniz o kadar uzun sürmez. Küçük bi tavsiye vereyim. Bu bekleyişin sabrınızı tüketmesine izin vermeyin. Nasibinizde olan gelip sizi bulacaktır. Şimdiden hepinize başarılar dilerim.
-
-
@bombiksmori sabrimizin tukenmemesi icin neler yapmaliyiz nasil davranmaliyiz aylarca mulakat tarihi bekledik ise baslamamiz bile ocagi bulur diyolar bu durumu ailemize anlatmak bizi mahvediyo acinacak halimizin sebebi iibf okumakti
-
@Priss @pareto_wilfredo hocm biliyorum daha mulakatlar bitmedi ama yeni guy ilanı ilkbaharı bulabir mi ? Tugrul hoca twiterda olabilir dedi