2017 Kpss sonrası guy (duyum)
-
@bolulu kaynaginiz nedir
-
Arkadas fikir sordu brnde fikrimi söyledim...
-
@bolulu inş fikrinizdeki gibi olur ...
-
@sssld inşallah temennimiz o yönde
-
@bolulu inşallah arkadaşım herkes mart gibi diyor delireceğim ya hakkımızda hayırlısı olmadı özelde çalışcam bu zaman zarfında ://
-
@irmak hayırlısı. Daha mulakat yarin bitecek aciklanmasi işe başlama derken ancak yeni alimin dusunulmesi felan ancak o gunlerde olur diye düşünüyorum...
-
@pareto_wilfredo hocam il goc p42 kabul edebilir mi
-
@bolulu inşallah kardeşim inş
-
Arkadaşlar GUy mülakatı bugün bitecek iki defa guya girmek nasip olmadi üçte insallah girmek bana nasip olur.size de ilk seferde Guya girmek nasip olur inşallah.Onun için mücadele edip yeni bi ilan kapmalıyiz.
-
Arkadaslar burda kimseyi bosuna yaniltmak umutlandirmak istemem ama bu alimdan sonra cok gecmeden alim olacagini yazin duymustm pek inanmamistim burdan bir baskasinin da ayni duyumu aldigini gorunce ben sahsen calismalara basladim.tabi gecen sene yasadiklarimizdan sonra ne yapacaklari belli olmaz yine cok umut baglamamak lazim ben sadece duydugumu soyledim. Ama bu saatten sonra sinavlara hazir olmak en iyisi bence gelmese bile calismaya baslamak lazim ilgoc mhuy ve halkbank sinavlarinin acilacagini varsayarsak.
-
Ben yıl sonuna beklemediğimi üzülerek belirteyim arkadaşlar. Sınav ilanının yine ilkbahar döneminde geleceğini düşünüyorum. Düşünce sadece duyum vs. kesinlikle yok.
-
@antimülakat En hayırlısı da öyle olur hocam.Mevcut alımların mülakatlarının sonuçlanması puanı nispeten daha düşük olan adayları da yarışa dahil edebilir.
-
İnş iyi bi alım sayısıyla karşılaşırız...gerçekten dairelerde personele ihtiyaç oldukça fazla...
-
@veda ihtiyaç fazlaymış bnde duydum umarım mülakatlar açıklandıktan sonra ara uzamadan gelir..
-
inşallah en az bi 1500-2000 arası bi ilan gelir de çoğu kişi nasiplenir.Bide diğer mülakat sonuçları da açiklanirsa puanlar 71- 72 e kadar düşer.
-
@ertuğrulbey inşallah 2 kere alım yapar
-
Olaylara biraz gerçekçi bakarsak bence personel eksiğinin umursandığı falan yok . İhtiyaç seçim zamanı kullanılmak üzere bekleme de bırakılıyordur.
-
Duyum yok mu?
-
Arkadaşlar ilan illa gelecek. 2016 yılında bile son dk da olsa geldi. Moralinizi bozmayın. Ülke iç ve dış olarak karışık. Diken üstündeler. Biraz tepki görseler cevap verecek durumdalar. Çalışalım derse. Çok kafamızı yormayalım. Herkese kolaylıklar.
-
buraların artık şenlenmesi lazım malum mayıs guy süreci bitti