ÇAYKUR MÜFETTİŞ ALIMI
-
meslek ve sınav hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurslarsa çok iyi olur gerçekten
-
Geçmiş yıllarda sorulmuş klasik soruları bulabilen veya elinde olan paylaşırsa sevinirim.
-
@mustapha bulursan sende paylaşırsan harika olur hocam
-
Okulun onayladıgı diplomayı kabul ediyorlar mı
-
@wilfried ben arayıp sordum hocam kabul ediyorlarmış
-
@wilfried @Mustapha @geleceğinuzmanı @pawnex
Arkadaşlar kaç puanla başvuru yapıyorsunuz?
-
@duryy 87.7 hocam
-
@pawnex Maşallah 83.1 ile de ben başvuru yapacağım belki gelir diye bakalım.
-
@duryy gelebilir dostum başvuran çok az bende tam emin değilim şuan zaten
-
@duryy 91.6 ile
-
@wilfried Syagılar
-
@pawnex İnşallah bakalım
-
@duryy 90,9 hocam
-
@duryy ben 79 ile başvurcam,bulabilirsem soruları atarım tabi
-
Masallah sizi sinavda da görmek isteriz. Boyle konusup da sinava girmiyosunuz sonra
-
@shady o da başvuranların kendi tasarrufundadır. Tıpkı sizin başvurup girme kararı aldığınız ve bunu da kimsenin sorgulamasının haddi olmadığı gibi.
-
@Shady @geleceğinuzmanı doğru başvuranların kendi tasarrufunda ama yazılı sınava hak kazanıp gitmeyenler yüzünden sınava girme hakkını kaybedenlerin de dava açmak kendi tasarrufunda.Bu hususta ben üzerime ne düşüyorsa yapacağım, bunun hukuki boyutu,çerçevesi ne olur ne olmaz bilmiyorum zaten Avukat tanıdığımla görüşeceğim bu konuyu.Sonrası malum haklı mazereti olanlar yetkili merciler önünde kendini savunur.
-
@mustapha kişinin kazanılmış hakkı için tasarrufunu mu dava ediceksiniz anlamadım. Belki para ayarlayamadı gidemedi. Bunun haklı yada haksız sebebi tartışılamaz. Naçizane buna kafa yormak yerine daha çok çalışıp daha yüksek alın ki sizin önünüzdeki bireylerin keyfiyetine mecbur kalmayın.
-
Sınava katılamayacak olanlar kurumu arayıp haber verdiğin de yerine listeden sıradakini alıyorlar zaten girmeyecekler önceden haber verirse sorun olmaz
-
@mustapha hocam davanın konusu ne olacak bi açarmısınız gerçekten çok merak ettim,suç ne yani burda ? sınavdan yüksek puan alıp milletin önüne geçmek mi ? sistem buna izin veriyorsa kimsenin söz söylemeye hakkı yok,elbette yanlış bir davranış keşke herkes düşünceli olup girmeyeceği kurum sınavına başvurmasa ancak bunun hukuki bi boyutunun düşünülmesi mümkün değil o yüzden siz bunlar yerine sınavlardan yüksek alıp kimseyi beklememeye çalışın daha yerinde olur.