Porto beşiktaş 13.09.2017
-
Değerli furbol severler yorum ve skor tahminlerini alalım. 2-0 bemim sonuç tahminim.
-
@aliveli Beşiktaşımızın maçı 2-1 kazanacağını düşünüyorum...
-
1-1 biter.
-
liginde gol yemeden 5'te 5 yapan porto'yu beşiktaş bu maçta alt edemez. bence de @aliveli skor dediğiniz gibi. hatta abubakar 2 beşiktaş 0 .)
-
@furkanbey abubakar beşiktaş formasıyla kiev gördüğü kartın cezası nedeniyle bu maçta yok.
-
Bizim olsun da kac kac olursa olsun
-
@furkanbey hocam maşaallah futbolla çok ilgilisiniz
-
Porto 2-1 alır diyorum.
-
@siyahbeyaz ya ben yorumumu silmeyi denedim, olmadı sistem izin vermedi .)) insallah aralarda kaybolur, dikkat çekmez derken; siz fark ettiniz .) ben fenerbahçeli'yim. malum bizim futbol fazla zevk vermiyor, beşiktaş'ı takip ediyorum, o da ancak bu kadar oluyor demek ki .))
-
@furkanbey hocam fenerli olduğunuzu yorumu görünce hemen herkes anlamıştır zaten belirtmenize gerek yok
-
Allah'ın izniyle portodan eli boş dönmeyeceğiz. Tosun Paşa'dan ümitliyim ben. 1-1 ya da 1-0 skorları ile puanla döneriz inşallah.
-
1-1 veya 0-0 bu maçtan başka skor çıkmaz:)
-
heyecan verici bir gün...
-
@guyan-gelmiş porto atak oynuyor ilk yarı gol bulsa beşiktaş son dakikalara doğru tüm hatlarıyla saldırırken bir de kontra yese 2-0 olmaz mı?
-
@aliveli ilk golu biz atarsak muhtemelen lensi alır oyuna ikinci yarı boş alanlar için 2,0 mantıklı bu açıdan ama ben niyeyse bir gol yeriz diye düşünüyorum 1-2 olur bence alırız
-
@siyahbeyaz başkan @aliveli ye göre porto kazanıyor 2-0 ilk 15 dk gol yemezsek alırız puanı
-
@aliveli şampiyonanın ilk maçı ve 2 takımda gruptan çıkma garantisini kendisinde görmüyor iki takımda ne tüm hatlarıyla defansa çekilir ne de tüm hatları ile saldırır.Hatta şenol güneş yine süprize imza atıp sol açıkta adriano sağ açıkta babel ile başlayabilir.
-
@Estevez farkretmez her türlü bizim :)portonun en kuvvetli yanı sol tarafı yani bizim sağımız mutlaka sağ bek medel oynamalı adriano değil
-
7-8 filan yer heralde beşiktaş yine
-
sende ma bağdına kına yakarsın kına gecende ...