Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 518 Sözleşmeli Personel Alacak
-
- Atamaya kadar sürpriz alımlarda bekliyorum, bakalım netlestikce konuşuruz bunları. Kpssp3 puanlarının çok iş gördüğü bir dönem olacak.
-
@antimülakat, içinde söyledi: Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 518 Sözleşmeli Personel Alacak
- Atamaya kadar sürpriz alımlarda bekliyorum, bakalım netlestikce konuşuruz bunları. Kpssp3 puanlarının çok iş gördüğü bir dönem olacak.
Duyummu his mi tahmin mi :D:D
-
@keynezyenciii, içinde söyledi: Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 518 Sözleşmeli Personel Alacak
@karmin, içinde söyledi: Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 518 Sözleşmeli Personel Alacak
@keynezyenciii, içinde söyledi: Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 518 Sözleşmeli Personel Alacak
@karmin, içinde söyledi: Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 518 Sözleşmeli Personel Alacak
@antimülakat, içinde söyledi: Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 518 Sözleşmeli Personel Alacak
Arkadaşlar 80 üstü puanı olan herkes için umut var. Kaça düşer bunu net bir şekilde ortaya koymak kolay değil ama merkezi atama gtb ptt kyk vs. derken epey bir kişi KPSSP3 puanını kullandı. 80-85 bandında olanlar kaldı geriye.
Yığılma fazla diye korkuyor herkes hocam 1.5 puan var arkadaşımla aramda 1500 kişi var İİBF sirasinda
evet dediğin gibi, yığılma durumları var, virgüllerde bile puan aşağıya indikçe kaç bin kişi değişiyor arada, 80 lerin başlarında virgüllerle binlerce kişi oynuyor. branş sıralaması da daha güncellenmedi.
ptt sadece istanbul alımı kaldı, ptt dekilerin çoğu tercih yapıcaktır, gümrükte kadrolu olduğu için ordan ciddi yazmayan olur onlar da KİT leri yazanlar olacaktır gene de.
merkezi atamada toplam 2 alımda 700 civarı kişi gitti iibf den, gümrükten giden oldu, kyk biraz, ptt sadece istanbul, nüfus biraz 4001 çünkü bunlar. komiser yardımcılığına giden biraz olmuştur belki.
PTT kazananlar genelde düşük puandi hocam 80 83 arası Cok kazanan olmuştu sizin için sorun teşkil etmez Kasım'da gidersiniz rahatladım:)
merkezi atama aslında 2014 le aynı gidiyor. açıktan atamalar biraz daha fazla geldi, kendi şehrini kazanan insanlar öyle her yeri yazamaz bence, çünkü şehir dışına çıktığında kira, faturalar vs. şu anki sözleşmeli çalıştığıyla aynı duruma düşecek.
hep bir şüphe içindeyim valla, 2014 e göre 84 puan taban puanın altında kalıyor.
inşallah iyi kadrolar gelir de giderizOlur sizin hocam merak etmeyin 84 puanım olsa hiç bişeyi kafama takmaz gün satardım:)
inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
-
bir ipucu fln var mı, iyi haberler bekliyoruz senden
-
Hocam duyumda var, his de var, tecrübeye dayalı beklenti de var. Bizde de her çeşit bilgi var, zaman ilerledikçe konuşalım bunları.
-
@antimülakat 2016 puanıyla mı 2018 puanıyla mı ona göre gircem b den
-
Hocam duyumda var, his de var, tecrübeye dayalı beklenti de var. Bizde de her çeşit bilgi var, zaman ilerledikçe konuşalım bunları.
Zaman çabuk ilerledi:):) ziira benim takaatim kalmadi
-
@busus hocam şimdilik 2016 puanı ile ilgili konuşabiliriz. 2018 kpss sonrası için çok erken.
-
KİT'lerin 2018 mali hedefleri belirlendi
Öte yandan KİT'lerin gelecek yıl için mali hedefleri belirlendi. Kamu teşebbüslerinin, 2018'te 20 milyar 42 milyon 88 lira toplam yatırım yapması öngörülüyor.
En yüksek yatırımı 7,5 milyar lira ile TCDD yapacak. TCDD'yi, 3,4 milyar lira ile BOTAŞ, 2,9 milyar lira ile Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ) takip edecek. En düşük yatırımı ise 1,8 milyon lira ile TETAŞ yapacak.2018 yılı için iyi haberler gelir umarım, bunların da etkisi olur