2017 Halkbank Duyum
-
@iyimser16 kamu banka ilanlarının cuma günü yayımlandığını düşünürsek o halde bu cuma ilan gelse 18 kasımda sınav olabilir yani..zamanımız azmış.
-
Uzman yardımcılığı ve iç kontrolörlük gelmicek mi ? Gelicekse ingilizceye nasıl/nerden çalışmak gerek bilen yok mu
-
Bence uzman yard. gelmez çünkü geçen sene baya aldılar ama diğer pozisyonlar inşallah gelir en azında teftişden elenenleri uzman yard teklifinde bulunurlar Vakıfbank gibi
-
@marjinalfaydali peki servisin sinavi nasil oluyor.Alan soruyorlar mi yoksa sayisal-sozel yetenek mi?
-
İngilizceye de yds ye nasıl çalışıyorsan öyle çalış soru tarzları paralel çünkü. En azından sınav zor olursa yds zorluğunda olur sana da sürpriz olmaz.
-
@luthor alan ingilizce gy gk kardeşim.
-
@ademsimit sağol dostum.Peki uzmanliktaki ingilizce nasil mesela ziraate kiyasla daha mi zor oluyor?
-
@luthor ziraatin ingilizcesi tırt olurdu genelde ama bu alımda yds kıvamıydı. ydsden 50 60 alabiliyorsan servisin 12 sorusunun 10unu yaparsın diye tahmin ediyorum.
-
@luthor Halkbank geleneksel sınav anlayışından vazgeçmez ne olursa olsun alan hep olur.
-
İnşallah teftiş veya iç kontrolör alımı gelir. Servis görevlisi kesin gibi.
-
@ademsimit Uzmanlik ingilizcesi nasil hocam yds ayarinda mi?
-
@luthor yds ayarında olur hocam. sıkıntı yarısını doğru yapabilmekte.
-
@luthor ben 2014 deki servis sınavına girmiştim.il seçiminden olmadı.sınav çok basitti.o ara çok yoğundum hiç çalışamamıştım ona rağmen kolay gelmişti bana.48 alan sorusu var.hukuk muhasebe ve maliye yüzeysel iktisat biraz daha fazlaydı soru olarak.genel yetenek de çok basitti ama genel kültürü çok farklıydı.bankacılıkla ilgili şeyler vardı.ingilizce de vardı 10 12 tane.yani alan hazırlandıysanız çok rahat yaparsınız.
-
@marjinalfaydali Sağolun bilgi için hocam kolay gelsin
-
@luthor hocam sınav tarzı yds"nin çok benzeri ama zorluk seviyesi yds"nin en az 2-3 tık altında benim geçen yıl yds puanım 63 ike sınavda 45-46 tane ingilizce yapmıştım ve hiç bankacılık ingilizcesi çalışmamıştım çalışsaydım rahat 53-54 olurdu.
-
@vice-versa Polislikten ayrılıp başka memurluğa geçmenin tazminatı 100.000 mi gerçekten?
-
@maliyeci07 10 15 bin diyebiliyorum ben hocam.
-
arkadaşlar geçen facebookta bir arkadaş(ziraat çalışanı) ,ziraatin de alım yapacağını söylemişti.ne kadar doğrudur acaba? bununla ilgili duyumu olan var mı?
not:katılım değil,ziraat. -
@ademsimit Bence de o civardadır.Bir de istifadan sonra 1 yıl memur olamıyorsun gibi birşey vardı.Bu tazminatı ödersek bu engel ortadan kalkıyor mu? Bilginiz var mı dostum.Senin de birkaç yazını okudum.Şartlar gereği polislik,bankacılık gibi birbiriyle alakası olmayan sektörleri düşünmeye başladım.Sonumuz hayır olsun
-
@maliyeci07 tazminatı ödeyip memuriyete geçiliyor kardeşim için rahat olsun.