Navigasyon

TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    Baskent Kariyer
    Baskent Kariyer
    • Online Yds Kursu Tavsiyesi İstiyorum

M

Moda dil, Akın dil, Remzi hocayı yarın ziyaret etmeyi düşünüyorum. Gitmeden önce forumdan fikir almak istiyorum. Saydıklarımı önerir misiniz veya başka kurs önerir misiniz?

YDS TOEFL IELTS
    • 3 Yılda YDS’den 70 almak :)

A

Arkadaşlar herkese merhaba; İngilizce temeli olmayan ama merkez uzmanlık için 3 yıl içinde ydsden 70 alması gereken bir arkadaşınızım 🙂 bu güne kadar KPSS çalışarak işi gayet güzel götürdüm ama artık KPSS devri bitmiş olup; YDS çalışmaya başlamam gerekiyor. İlkokul seviyesinde ingilizcem var. Bu işi 1 yıla yayarak 1. Yılın sonunda başarıya ulaşmak istiyorum. Genelde herkesin bir temeli olduğu için forumlarda 2-3 ayda 70 almaktan bahşedilirler ve bu bana gelmiyor. Bir öğrenciniz olarak bana yardım edin yol gösterin 🙂 hangi kaynakları alıp, hangi kursa yazılmalıyım. Eylül ayında kursa yazılmayı düşünüyorum. O zamana kadar da evde boş oturmamak adına çalışmak istiyorum. Bayram sonrası hakkı şahin hocanın YouTube videolarını izlemeyi ve ODTÜ reader at work ve Akın dil Reading words kitaplarından birini alıp yavaştan başlayayım diyorum. Doğru tercih olur mu? Zamanında benim geçeceğim yoldan geçmiş Kişiler olarak yardımcı olur musunuz? Aktif bir başlık olması dileğiyle... 🙏

YDS TOEFL IELTS
    • 90 + için Online yds kursu

L

Cevap: Daha önce bir kursa gidip 77 puan aldım, sonra demet hocadan ielts özel ders ile 7.5 aldım ama artık yds ya da yökdilden 90 üzerine çıkmam lazım. Eşim de kendisinden eğitim aldığı için yds konusunda aynı hocayla çalışabilirim, başarılı bir hoca ama gerçekten kaliteli bir eğitim veren başka bir hoca ya da kurs tavsiyesi istiyorum. Az çok artık kurslarla haşır neşir olduğum için bana ne lazım biliyorum fakat, bilindiklerin dışında önerebileceğiniz hoca varsa yardımcı olur musunuz?

YDS TOEFL IELTS
    • YDS Grammer İçin Uygun Kitap

I

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar iyi seneler diliyorum. YDS (özellikle gramer için) önerebileceğiniz soru çözümlü bir kitap var mı? Yapamadığım sorular oluyor. Çözüm kısmından bakıp anlamak istiyorum.

YDS TOEFL IELTS
    • TOEFL KURS ÖNERİSİ?

?

Arkadaşlar toefl eğitimi ile ilgili online eğitim veren tavsiye ettiğiniz bir kurs var mı ?

YDS TOEFL IELTS
    • YDS Çalışma Önerisi

M

Cevap: YDS IELTS TOEFL
      Arkadaşlar merhaba. Çok az bir süre kaldı biliyorum ama kelime bilgisi için bu kısa sürede güzel bir pratik çalışma önerisi olan var mı? Kelime bilgimin oldukça zayıf olduğunu düşünüyorum.

YDS TOEFL IELTS
    • Yds için en beğendiğiniz kaynaklar

G

Yds kaynak tavsiyesine ihtiyaç var arkadaşlar.

YDS TOEFL IELTS
    • dinleyerek İngilizce öğrenmek mümkün mü?

A

İngilizce temelim çok az denilecek bir seviyede ve nette gezerken duyarak öğrenmenin yarar sağlayabileceği yönünde bir yazı okudum bu yöntemi uygulayan bu konuda tavsiye verecek önerisi olan var mı acaba 🙂

YDS TOEFL IELTS
    • İspanyolca

K

Sizce İspanyolca ydsden 70 almak mı daha kolay yoksa Dele sınavından C1 almak mı?

YDS TOEFL IELTS
    • Dil Tazminatı için Öğrenmesi Kolay Dil

B

Merhabalar,
      YDS ye İngilizce ve Almanca dışında üçüncü bir dilden hazırlanmak istiyorum. Kendi başına öğrenmesi mümkün, 70 puandan yukarısı için dil kursuna ihtiyaç duyacağım yeni bir dil arayışındayım. Hangi dil/dilleri tavsiye edersiniz?

YDS TOEFL IELTS
    • Online Yds Kursu Tavsiyesi

A

Online yds kursu almayı düşünüyorum,tavsiyelerinize ihtiyacım var arkadaşlar

YDS TOEFL IELTS
    • TOEFL puanının Yurtiçinde ne gibi avantajları var ?

?

Arkadaşlar Merhaba,İyi bir yds puanım var fakat sadece okumakla kalmayıp yazma becerimi de geliştirmek istiyorum.TOEFL Punının yurt içi iş alımlarında ne gibi etkisi olur ?

YDS TOEFL IELTS
    • Get an official IELTS|TOEFL certificate.

J

Silinmiştir

YDS TOEFL IELTS
    • YDS kurs tavsiyesi

S

Arkadaşlar akın dil kadıköy şubesi hakkında bilgisi olan var mı tavsiye eder misiniz bir de akın dil online eğitim alan var mı yds için online eğitim ne derece faydalı olur bildiğim kadarıyla online ile yüz yüze kurs arasında baya fiyat farkı var hangisini tercih edersiniz tecrübeli arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim

YDS TOEFL IELTS
    • Neden Yabancı Dil Öğrenmeli

Agor
      Pragmatik bakmak gerekirse yabancı bir dil öğrenmek meslek sahibi olabilme noktasında insanın oldukça işini kolaylaştırmakta. Toplumda ilkokuldan beri İngilizce öğretiliyor ve yabancı dil eğitimi alıyor olsak da büyük bir kısım yeterli düzeyde yabancı dil hakimiyetine sahip değil. Yabancı bir dil bilmek bu noktada bireyi avantajlı bir konuma itmektedir. Biz İngilizce hatta ikinci bir dil öğrenmelisiniz klişesini iyi anlamanızı istiyoruz. Çünkü bilimden tutun teknolojiye, gündelik yaşamın her anında etkileşimde olduğumuz şeyler yabancı bir dili altyapı olarak edinmiş durumda. Yabancı bir dil bilmeden (özellikle İngilizce) birçok konuda ilerleme sağlayabilmek mümkün değil. Bugün maalesef mevcut pratikte neredeyse bütün bilim dünyası İngilizce olarak dönüyor. Fen bilimlerindeki yine neredeyse tüm buluşların yapıldığı ortak dil İngilizce ve bu durum sosyal bilimlerde de benzer bir durumda. Yabancı dil olarak özellikle İngilizce’yi öğrenmeden kendinize bilim alanında sağlam bir altyapı edinme ihtimaliniz çok düşük. Eğer bilimsel bir kariyer düşünüyorsanız veya teknolojik buluşlar yapmak gibi bir hayaliniz varsa; nasıl ki bir alfabeyi bilmeden okuma yapmanız mümkün değilse bilimsel olarak altyapınızı oluşturmadan da bilimi okumanız mümkün görünmemektedir ve ne yazık ki belirttiğimiz gibi bilim uzun yüzyıllardır başka dillerde üretim yapıyor, birikerek ilerleyen bir olgu olan bilimde ilerleyebilmek için sizden önceki çalışmalara hakim olmalısınız, bu da o dillere hakimiyet ile mümkün olabilir. Kültürel getirilerinden bahsedecek olursak bir dili öğrendiğinizde o dillerde üretilen eserleri ana dillerinde okuma fırsatına erişeceksiniz. Çeviri ne kadar iyi olursa olsun bir eserin üretildiği dilde yarattığı etki eşsizdir. Bu yüzden bir dili iyi öğrenmeniz halinde o dilde var olan nimetlerden faydalanacağınız gerçeğini unutmayın. Kültürel bir diğer getiri öğrenilen dilin kültürünü de öğreniyor olduğunuz gerçeği. Çünkü dil kendi başına bir kültürdür ve öğrenilen dil sayesinde yeni bir kültürle tanışmış, o kültürle ilgili edinimler kazanmış olursunuz. Yurtdışında bulunmak; eğitim amaçlı veya turistik fark etmeksizin yine kişisel bilgi-birikim ve tecrübenize katkılarda bulunacaktır. Yurtdışında bulunmak için şart olmasının yanı sıra etkili bir eğitim almanız veya seyahat etmeniz için gidilecek ülkenin dilini bilmek sizin işlerinizi kolaylaştıracak ve eyleminizin işlevini artıracaktır.
      YDS TOEFL IELTS
    • Yds için More to Read mi Read For Speed mi

I

Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere yds için reading yapmak istiyorum. More to Read kitabı mı yoksa Read For Speed kitabı mı daha iyidir reading için

YDS TOEFL IELTS
    • YDS Puanı İsteyen Kurumlar ve Meslekler Nelerdir?

P

Merhaba dostlar.
      Üretmeye yöneldiğimiz, biraz da soluklandığımız bir dönemin ardından ürettiklerimizi yavaş yavaş sunmaya başlama zamanı. Herkeste bir enerji düşüklüğü ve durgunluk var. Haklı olarak var tüm bunlar, karantina, alımsızlık, kötü giden süreçler. Ama ölü toprağını atıp planlara, programlara odaklanma vakti şimdi.

Bu çalışmamızda kamu kurumlarında yer alan kadrolardan hangilerinde YDS puanı isteniyor tek tek derledik. Ayrıca tablolarda KPSS puan koşullarını da ilave ettik. Bu formatta iki şekilde tablolara ve çalışmamıza erişim sağlayabilirsiniz. Analizin bütününü bir arada görmek isterseniz;

https://www.tercihiniyap.net/kpss/yds-puani-isteyen-kamu-kurumlari-ve-meslekler-hangileri-h10500.html

Tabloları görseller halinde incelemek ve saklamak içinse;

https://www.instagram.com/p/B_S_3BuHVtl/

Ayrıca Instagram hesabımızı incelerseniz daha bir çok konuda oluşturduğumuz çalışmalarımıza erişebilirsiniz. Hesabımızı da takipte kalın. Bu tip bilgilendirici çalışmalar gerek KPSS'ye gerek kurum sınavlarına gerekse diğer süreçlere dair gelmeye devam edecek. En özgün ve kapsamlı çalışmalar tabi ki yine hep bizde olacak 🙂

https://www.instagram.com/typaretowilfredo/

Ayrıca zaman zaman Twitter hesabımdan da bir çok konuda bilgiseller yayınlıyorum. Bunları da takip edebilmek için buyrunuz;

https://twitter.com/TY_WilfPareto

YDS TOEFL IELTS
    • Toefl Ibt

M

Arkadaşlar Ticaret Bakanlığı’nın uzman yardımcılığı sınavı için 12 Aralık tarihinde Toefl’a girmeyi planlıyordum. Ancak bu hafta sonu da acaba sokağa çıkma kısıtlaması gelir mi? Gelirse sınava gitmemde bi sorun olur mu? Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

YDS TOEFL IELTS
    • YDS' ye yeni başlayanlara tavsiyeler

S

Herkese merhaba.
      YDS' ye neredeyse 0'dan başlamak istiyorum. Tecrübeli arkadaşların video, kelime, kitap, çalışma önerileri gibi tavsiyeleri nelerdir?

YDS TOEFL IELTS
    • REMZİ HOCA MI? MODA DİL (Suat gurcan) Mİ???

?

Arkadaşlar merhaba, internetten video ders satın alacağım. Fakat remzi hoca ve Suat, gurcan arasında kaldım. bir fikri olan varsa belirtirse ya da daha önce ders alanlar önerilerde bulunursa cok sevinirim..

YDS TOEFL IELTS

17.09.2017 YDS

YDS TOEFL IELTS
    6
    21
    3404
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • aliveli
      aliveli Yasaklı Son düzenleyen:

Geçmiş olsun sorular nasıldı? Sınava kimler girdi sevgili dostlar.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • rochas
        rochas Son düzenleyen:

"İngilizce metinlerin en yakın anlamlı ingilizce metinlerinin seçilmesi" soruları bence biraz çelişkiliydi.Onun dışında ortalama bir yds olmuş.Herkese başarılar

Gecenin en karanlık anı şafak sökmeden az önceki zamandır

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • aliveli

Konuştuğum arkadaşlar paragrafların anlaşılır olduğunu söylüyor.

• rochas
            rochas Son düzenleyen:

Aynen anlaşılırdı , çeldirici çok vardı sınavda.Bir de paragrafın anlamını bozan cümlede biraz zorlamışlar

aliveli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • K
              kelaynak Son düzenleyen: genclerbirlikli

.........

• aliveli
                aliveli Yasaklı @rochas Son düzenleyen:

@rochas parağrafın anlamını bozan sorularını çözerken çok dikkat lazım hocam nice yiğitleri harcadı o sorular.

• aliveli

On the contrary, over, tremendaus.

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • JanTinbergen
                    JanTinbergen Son düzenleyen:

Yine soruların İngilizcelerinin değil de Türkçeye çevirilmiş hallerinin insanı zorladığı, soruların ve cevapların tamamen Türkçeye çevrilmesine rağmen yapılamadığı, ama yabancı dil bilgisini test ettiği iddaa edilen bir sınavdı.

Emektar (KPSS 2012-2017)
                    35 Kurum Sınavı - 14 Mülakat - 3 Başarı.

• P
                      pek12 @aliveli Son düzenleyen: pek12

@aliveli hocam on the contrary li sorunun gectiği cumleyi hatirlayamadim turkce de olsa cevirisini paylasabilir misiniz?

• P
                        pek12 Son düzenleyen: pek12

Bi 80 gelse her sey tamam olacaktı ama sonradan değiştirdiğim sorular yüzünden 2 soruyla kaçıracağım gibi duruyor.

aliveli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • aliveli
                          aliveli Yasaklı @pek12 Son düzenleyen:

@pek12 ben girmedim söylenen cvplarınyazdım hocam 🙂

• P
                            pek12 @aliveli Son düzenleyen:

@aliveli hocam masallah girmediginiz sınavlarda bile herkesin gönlünü ediyorsunuz. Siteden prim mi geliyor nedir:)

• K

.........

• P
                                pek12 @kelaynak Son düzenleyen:

@kelaynak teşekkürler. Peki notably sorusuyla ilgili biseyler hatirlıyo musunuz? Diger şıklar özellikle

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • K
                                  kelaynak @pek12 Son düzenleyen: genclerbirlikli

.........

• K

........

• P
                                      pek12 @kelaynak Son düzenleyen: pek12

@kelaynak aynen ben de bring about ve steady yaptım. Ozellikle immensely de degiştireyim dedim kaldi öyle. Ne zaman sorulari yayinlayscaklar biliyor musun?

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • K
                                        kelaynak @pek12 Son düzenleyen: genclerbirlikli

.........

• rochas
                                          rochas Son düzenleyen:

https://blog.ankaradil.com/17-eylul-2017-yds-olasi-cevaplar/

• R
                                            rukiyesv Son düzenleyen:

ben de 70 üstü için girdim ama sanırım 68 gibi kalacağım çok üzgünüm. genel olarak zorlandım ben ya karmakarışık bir sınavdı benim için bitse de gitse dedim. soruları bitirdiğimde 10 dakikam vardı yetiştirdim ama daha iyi yapabilirdim..

• 1
                                            • 2
                                            • 1 / 2
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti
                                            Tercihini Yap | Devlet Kredileri