17.09.2017 YDS
-
Geçmiş olsun sorular nasıldı? Sınava kimler girdi sevgili dostlar.
-
"İngilizce metinlerin en yakın anlamlı ingilizce metinlerinin seçilmesi" soruları bence biraz çelişkiliydi.Onun dışında ortalama bir yds olmuş.Herkese başarılar
-
Konuştuğum arkadaşlar paragrafların anlaşılır olduğunu söylüyor.
-
Aynen anlaşılırdı , çeldirici çok vardı sınavda.Bir de paragrafın anlamını bozan cümlede biraz zorlamışlar
-
.........
-
@rochas parağrafın anlamını bozan sorularını çözerken çok dikkat lazım hocam nice yiğitleri harcadı o sorular.
-
On the contrary, over, tremendaus.
-
Yine soruların İngilizcelerinin değil de Türkçeye çevirilmiş hallerinin insanı zorladığı, soruların ve cevapların tamamen Türkçeye çevrilmesine rağmen yapılamadığı, ama yabancı dil bilgisini test ettiği iddaa edilen bir sınavdı.
-
@aliveli hocam on the contrary li sorunun gectiği cumleyi hatirlayamadim turkce de olsa cevirisini paylasabilir misiniz?
-
Bi 80 gelse her sey tamam olacaktı ama sonradan değiştirdiğim sorular yüzünden 2 soruyla kaçıracağım gibi duruyor.
-
@pek12 ben girmedim söylenen cvplarınyazdım hocam
-
@aliveli hocam masallah girmediginiz sınavlarda bile herkesin gönlünü ediyorsunuz. Siteden prim mi geliyor nedir:)
-
.........
-
@kelaynak teşekkürler. Peki notably sorusuyla ilgili biseyler hatirlıyo musunuz? Diger şıklar özellikle
-
.........
-
........
-
@kelaynak aynen ben de bring about ve steady yaptım. Ozellikle immensely de degiştireyim dedim kaldi öyle. Ne zaman sorulari yayinlayscaklar biliyor musun?
-
.........
-
-
ben de 70 üstü için girdim ama sanırım 68 gibi kalacağım çok üzgünüm. genel olarak zorlandım ben ya karmakarışık bir sınavdı benim için bitse de gitse dedim. soruları bitirdiğimde 10 dakikam vardı yetiştirdim ama daha iyi yapabilirdim..