2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
Ben inanıyorum.Tüm bekleyen adaylar istisnasız mektup yazalım altını imzalayalım.Cumhurbaskanligina gonderelim.Sonra bu mektubu twitter da tüm bürokrasiyi etiketleyerek paylaşalım.Ya hep beraber bekleyeceğiz ya hep beraber sonucu göreceğiz.
-
Mülakata giren tüm arkadaşlar, Gelin bu hafta mektubu yazıp gönderelim.Bir haftada sonuca varalım.Yapabilecegimiz en büyük ve en son hamle bu olsun.Çok daha geç olmadan nihayete erdirelim süreci.Kadro istemiyoruz.Var olan sürecin sonuçlanmasını istiyoruz sadece.
-
Teftiş kurulunun içinden yazıyorum. Teftiş bakana sürekli söylüyor ama artık onlarda işin peşini bıraktılar. Daha oncede yazdım direkt bakan hanıma ulaşılmadıkça ya da da üste bu sorun çozülmez açıklanmaz. Kçö işinde Başka kurumlardan alınan destek sadece gelen verilerin kaydının girilmesi olayı. Raporlar yine müfettişler tarafından yazılıyor. Bu süreç yeni müfettişlerine ihtiyaç olduğunu gösterdi bu bakana anlatılırsa imzalamama konusundaki direnç kırılabilir.
-
Bakan değişmedikçe birşey olacağına artık inanmıyorum bu kadar kötü olan bir bakanlık daha yok
-
@bo neyin sorumluluğunu almak istemiyor anlaşılır gibi değil terörist mi bu insanlar
-
@hicks H&M da var.
-
@botan01 ben de onu sorguluyorum işte alnımız ak çok şükür.Arastırsınlar.Bizim sorumluluk alinacak bir durumunuz yok.Her teftiş kurulu için bu kadar ince elenip sık dokunulsaydı şimdi bizim durumumuzda olan binlerce aday olurdu ayrıca.
-
@hebenneka Bu yüzden diyorum Cumhurbaşkanımıza mektup yazalım diye.Bakan Hanım sorumluluk almak istemiyorsa Cumhurbaşkanımız alır sorumluluğu...En azından en üste durumumuzu taşımış olur neticeyi bekleriz.
-
Mektup yazma fikrine ne diyorsunuz arkadaşlar bayram gelmeden yazıp gönderelim.Bayramdan sonra başka konular gündeme gelecektir zira ülkede.
-
Altına adımızı soyadımızı yazınca bizim için sorun mu teşkil edecek sizce?
-
Bayramdan önce açıklandı yazısını görmek istiyorum Allah ım.Aminn.
-
Yeterliligi veren iş müfettişlerin ataması yapılmış resmi gazetede
-
Bizim için pek umut verici bir haber değil bence....
-
Herkese hayırlı bayramlar...Meslektas olarak en kısa zamanda beraber karşılayacağımız nice bayramlara....
-
İnşaalah bu hayırlı günde güzel düşüncelerin tez vakitte olur.. beklediğimize değer umarım ..
-
Yine bir üstadın iş müfettişliğine ataması yapılmış...Sıra bize geliyordur inşaallah...
-
Bu alım bu gidiş ile zamanaşımına uğrayacak. Dosya kapanacak ve bakanlık sen happy ben happy bu iş bitti müfettişlik gitti hadi byss cnm diyecek gibi:)
-
@LioN alakasız başlığa yazıyorum kusura bakmayın sizce bu duruma benzer bir durum 200 kişilik il göçte de olur mu zamanım yok açıklanmıyor hiç ses seda yok acaba sınırlar kapandı diye ihtiyaç mı kalmadı diyorum olumlu ya da olumsuz aradan çıkarmam lazım iptal olduysa da iptal oldu diye açıklasalar da yoluma gitsem
-
@Pinky tabi şunu söylemeyi unuttum tabii ki hep konuştuğumuz gibi salgından dolayı haklı olarak ertelendi mülakatlar ama ertelenmesiyle alakalı web sitesinde en ufak duyuru yapılmamış olması tuhaf geliyor burada ki sgk müfettişliğinde de hiç duyuru filan ses seda yok yıllardır sanırım ona benzettim süreci endişe ettim ama normalleşme ile beraber 3 5 güne duyuru gelirse diye bekleyeceğiz inşallah sgk müfettişliği bekleyen arkadaşların beklediği duyuru gelir belirsizlik zor iş
-
@Pinky yok kardeşim ilgöçte böyle bir durum olmaz. Daha doğrusu şimdiye kadar hiçbir ilanda böyle birşey olmadı. İş müfettişliği bir ilk bu konuda. Bence evham yapma önümüzdeki günlerde mülakat ile alakalı açıklama gelir. İçişleri süreci iyi yönetiyor. Göç idaresi de ona bağlı malum.