2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
Faks çeken ya da mail atan var mı ?
-
En azından twitterdan yazalım arkadaşlar
Çok yazalım
Sosyal medya bu ara baskın olabilir
10 kişide olsak yazalım -
Yarın saat 17 de etkinlik yapalım yoğun bi şekilde
-
Tag mı satın alıyoz nabıyoz bu işlerden anlayan biri yardımcı olsun
-
Twitter için 10 kişi arıyorum
10 la 10 100 değil -
@sınavuzmanyrd evet!
-
Arkadaşlar iibf derneği için üye kayıt işlemi başladı. Mezun, atanmış, öğrenci tüm iibf’li Arkadaşları davet ediyorum.
İlgilenen arkadaşımıza Twitter ve İnstagram @iibfdernegi_ ulaşabilirsiniz
Öğrenci ve işsiz aidat aylık 3 TL, atanan arkadaşlar aylık 5 TL. Giriş aidatı bir seferlik 10 TL.
Lütfen katılım sağlayalım sesimiz daha gür çıksın -
Yok mu bir gelişme bir havadis? İyice çürüdük...
-
Herkes İŞ TEFTİŞ - SGK MÜFETTİŞ - İSTİHDAM için Twitter’da olacak. Sonrada Denetmenlik İlanı isteyecek. Sizlerde Destek olun Arkadaşlar
-
İş ve sgk müfettis yard. mülakatlarini iptal etme gibi bi durum söz konusu olabilir mi ? Bu soru her gün kafamda. Bu kadar beklettikten sonra bunu yaparlar mi ?
-
@ds1966 millet sgk denetmenlik için etkinlik yaptı sadece
Tufaya geldik -
@sınavuzmanyrd Hocam Şimdi tag falan Alma işleri var İŞ teftiş - SGK müfettiş - istihdam açıklanması için. Para toplamaya başlanacak. O zaman sadece Sizin için yapılacak
-
@ds1966 Allah razı olsun hocam
Hiç haberim yok böyle şeylerden
Bende bizi kimse takmıyor sanıyordum
İyi oldu bu -
@sınavuzmanyrd İnşallah mülakat bekleyen arkadaşlarda Elinden geldiği kadar bişeyler gönderir. Burdan hesap numarası paylaşılacak. Bu iş baya uzadı çünkü..
-
Arkadaşlar Sayın Mustafa Apaydın'a Twitter üzerinden mesaj atmıştım. Bakanlık bünyesinde halihazırda sonuçlandırılmayan ve uzun süreler önce mülakatları yapılan İş müfettişliği sgk müfettişliği ve istihdam uzman yardımcılığı mülakatlarının 10 haziran da başvuruları başlayan Sgk denetmen yardimciliği ilanı öncesi sonuçlandırılmasını istediğimizi ilettim. Kendisi sağolsun cevap vermiş "benim çabamda bu yönde" diyerek.
-
@friedman17 Mustafa Apaydın Sgk teftiş başkanı tamam da İş müfettişliği ve İstihdam Uzman Yardımcılığı için bir yetkisi veya bilgisi olabilir mi ki acaba...
-
Arkadaşlar Malum SGK Denetmenlik ilanı geldi. Ekstra puanlar eklendiği için Puanı kritik arkadaşlar var. Bizde Aylardır sonuçları açıklanmayan İŞ TEFTİŞ -SGK MÜFETTİŞ - İSTİHDAM UZM. YRD. Mülakatlarının açıklanması için Twitter Etkinliği düzenleyeceğiz. Ve gündemde olmak için Tag satın alacağız. Lütfen Açıklama kısmına “İş Teftiş” yazarak. Sizlerde yardımda bulunun. Şimdilik 500 TL ihtiyaç Ama 10 Haziran’a kadar En az 2 kere gündeme gelmek istiyoruz.Yani 1000 TL gibi para gerekiyor. Sizlerde Destek olun lütfen. IBAN no Aşağıya bırakıyorum..
BUKET ÇOBAN
İş Bankası IBAN:
TR970006400000143840045368 -
Arkadaşlar Lütfen siz mülakat sonucu bekleyenlerde bişeyler göndermeye çalışın. Çünkü bu mülakat Haddinden fazla uzadı. Çabuk toparlayalım ki Hemen gündem olalım Lütfen..
*İŞ TEFTİŞ Whatsap grubu illaki vardır Lütfen yazıyı oradada paylaşın. Ne kadar çabuk duyursa o kadar Çabuk gündem oluruz.
BUKET ÇOBAN
İş Bankası IBAN:
TR970006400000143840045368 -
@ds1966 Arkadaşlar parayı Açıklama kısmına “İş Teftiş” yazıpta gönderiyoruz. Diğer paralarla karışmasın
-
@ds1966 hocam ne kadar birikti şu ana kadar biliyor musun