2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
arkadaşlar az önce bakanlık özel kalemi aradım bilgimiz yok dedi sonuçlar hakkında, Bakana nasıl ulaşabiliriz diye sordum bana 0312 296 18 60 nolu faks numarasını verdi bu faks direkt bakana ulaşıyormuş burdan da bi deneyelim isterseniz.
-
Abi bunun bir yaptırımı olması lazım , 3 aydır bir mülakat bekliyorum sinirim bozuldu. Sizleri düşünemiyorum. Allah yardımcınız olsun.
-
Vaziyet nedir
-
Faks çekelim pazartesi uygunmudur
-
Ben varım
-
Lisanı güzel arkadaşın biri metin ayarlayıp herkes gönderirse inşallah etkisi olur
-
Katılıyorum şöyle bir 50 kişi yazsak iyi olur inşaallah
-
Metni ben hazırlayım iftardan sonra paylaşırım
-
Biz de yeniden haberleştirdik dostlar sosyal medya kanaliyla Bakan hanima iletebilirsiniz.
-
@sınavuzmanyrd aynı metni e mail üzerinden ozelkalem@ailevecalisma.gov.tr atarsak belki bi faidesi olur...
-
Faks çekince de özel kaleme gidiyor
Mail atmaya gerek yok derim çünkü mail atarsak teftiş kuruluna yönlendiriyorlar onlarda süreç devam ediyor diye cevap atıyor
Faks çekince özel kalem memurları ilgili danışmana iletiyorlardır.
Şöyle bir 50 kişi olsak dikkat çeker diye düşünüyorum ama başlık çok sessiz -
@sınavuzmanyrd o zaman Pazartesi fakstan yüklenelim inşaAllah bi şey çıkar..️
-
Hocam biraz destek lazım
Bu şekilde insanın yapası gelmiyor... -
İkinci bir emre kadar rafa kaldırılan bir sınav için faks ne derece etkili olacaktır acaba? Ya da bunun özel kalemi aramaktan farkı nedir? Maalesef duyumum doğru çıktı ve geçen haftada ikinci duyumum bu şekildeydi çok üzülerek belirtiyorum. Beklememiz gerektiğini söylediler. Çabalayınca sadece kendimizi yıpratıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanın durumdan haberdar olduğunu da eklemem gerekiyor aldığım duyuma göre. Özellikle belirttiler çünkü. Demem o ki bizim tepki vermemiz süreci hızlandırmayacak. Ne zaman açıklanacaksa o zaman açıklanacak. Sabrın sonu selamettir demekten başka çaremiz yok maalesef. Bakarsınız yarın açıklayıverirler. Allah yüzümüze bakar inşallah. Ankara'da olan arkadaşlar Bakanlığı ziyaret ettiler mi?
Not: Bizim sınav için ayrıntı bilmiyorum. Diğer sınavlar hakkında bir şey bilmiyorum. -
http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2019/04/20190413-1.pdf sayfa 39 a bakınca
Buradaki listede yer alan boşluğa göre duyumunuzun bi tutarlılığı yok. Ne kendi moralinizi ne de bizimkini bozmaktan vazgeçiniz. -
@sınavuzmanyrd WhatsApp grubu var sanırsam ordada paylaşılırsa daha çok kişi olabilir ne zaman yapılacak faks etkinliği?
-
Wp deki arkadaşlar pek istekli değil kardeşim
Herkes bıktı bu süreçten
Herkesi anlıyorum
Hayırlsıı olsun -
Tabi herkes haklı süreç bıktırdı
-
@gerçekhayl ben anlayamadım yaa açıklarsanız lütfen. Mevcut 5.derecede 130 iş müfettişi var. 50 sini 3.derece 80'ini 4.dereceye ilerletmişler. Boş kadrolara ilerletme değil mi bu? Ama bizimle bağlantısını çıkaramadım. 4.derece bizim için değildir herhalde değil mi?
-
2 hafta sonra 2017 kpss nin 2. sene-i devriyesi olacak ve bu alım hala sonuçlanmış değil.