2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@cemcantal acele etmeseler bari hocam beklerken emeklilik yaşı doldurcaz az kaldı
-
Yeni alımlarla ilgili bişey sormadım arkadaşlar çünkü o kadar vakit yoktu sadece halihazırdaki bekleyen mülakat sonuçları ile konuştuk ve dediğim gibi oldu sizlerde sağolun
-
@cemcantal ilginize teşekkür ederim hocam ama sayın bakan hanımın danışmanları kısa sürede açıklanacak diyeli 2 ay oldu şahsen ben hala Haziran eylül gibi açıklanacağını düşünüyorum
-
Hatta ne zaman açıklanacağı yerine neden 11 Aydır açıklanmadığını sorsak mantıken seçimden sonra hemen neden açıklanmayacağınıda öğrenmiş oluruz
-
@berktanel açıklanırsa ne olcak hocam ? Bildiğiniz bir şey varsa söyleyin
-
@berktanel dediğiniz doğru maalesef ama buna inanmaktan başka çaremiz yok
-
Hocam tek temenniğimiz açıklanması sizlerle farklı bir noktada değilim inşallah açıklanır ama mantıken niye bu kadar süre hazır olan liste açıklanmıyor diye sorunca kendime yine uzun süre açıklanmayacağını söylüyor basit mantık bildiğim
-
@cemcantal yinede ilginize teşekkürler hocam siz elinizden geleni yaptınız.ama bence o kadar aradık başka yerlerden ulaştık en kısa sürede cevabı aldık ve açıklanmadı maalesef
-
Seçimler de geçtiğine göre acaba ne zaman açıklanacak , herhangi bir duyumu olan var mı arkadaşlar
-
Seçim sonuçlarının açıklanmasından 2-3 hafta içinde açıklanacağını ve KPSS sınavından önce yeni alım olacağı duyumunu aldım
Amacım bilgi kirliliği oluşturmak ve insanların genel geçer bir havaya sahip olmasını sağlamak değildir
Aktardığım bilgiler kimseyi bağlayıcı değildir -
@yunusemre_58 bu duyumunuza sgk müfettişliği ve işkur uzmanlığı da dahil mi?
-
@sami vay be hocam sen geleceği görmüşsün 2 yıl öncesinden
-
@sami, içinde söyledi: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
1,5 - 2 sene arası işe başlama süreniz olabilir bunu göz önüne alın derim. 2015 Eylül'de yapılan yazılı sınav 6 ayda falan açıklanmıştı, sonrasında mülakat 2016 Aralık ayında açıklandı. En son 2017 Mart ayında güvenlik soruşturması devam ediyordu.
2 sene önce
-
Aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığı ile ilgili sınavlar 2-3 haftaya açıklanacağını
KPSS sınavından önce iş müfettişliği sınavının
YapılacağınıHazine ve maliye başkanlığı diye
Kurum altında
Hazine ve maliye müfettişliği alımları olacağı duyumlarım olduTekrarlıyorum sonra ihale bize kalmasın
Kimseyi bağlayıcılığım yoktur isteyen istedine inanabilir -
@yunusemre_58 Duyumlara hasret kaldık hocam.Siz ara ara duyduklarınızı paylaşmaya devam edin.
-
Ne yeni sınavı malum sınavın açıklanması bile şu an olası değil kabine değişikliği, bakanlıkların bölünmesi ayrılması konuşulurken yeni sınav zor.
-
@hebenneka bravo hocam size katılıyorum
duyum 24 Haziran'dan önce kesin
duyum 24 Haziran'dan sonra kesin
duyum Aralık sonu kesin
duyum Ocak sonu kesin
duyum en kısa sürede kesin
duyum 31 marttan hemen sonra kesin
AÇIKLANIR
SONUÇ Umutsuzluk Sayın Cumhurbaşkanımıza ulaşılamadığı sürece bu süreç bitmez onu anladık artık -
Yil olmus 2019 iş teftiş mi kaldi ya
Şaka maka şu basligi görünce üzülüyorum ya
-
Arkadaşlar duyumcu arkadaşımız duyduğunu söylüyor o söylemese elinizde hiçbir bilgi yok zaten, ayrıca kendisi de belirtmiş duyduğumu söylüyorum garanti değil diye okuyun geçin inanmıyorsanız.
Böylece duyum alanlar da kaçıyor zaten tüm A grubi kötü durumda bir de (ciddi) duyumcular kaçarsa yazık olur
Bu başlık gerçekten çok zor günler geçirdi anlıyorum ama elden gelen bir şey yok maalesef -
Adam açıklamasında kesinliği ve ciddiliği yok demiş ve önümüzdeki 4 sene boyunca seçim yok Allah'ın izniyle. Seçimler de geçtiğine göre elbet açıklanır bahaneleri kalmadı açıklamamak için.