2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
ozelkalem@ailevecalisma.gov.tr
Burayada bişeyler yazalım arkadaşlar
-
@baumol metni 4 farklı arkadasım gönderdi
-
Mail+telefon numarasi+cimer buralaradan bastircaz mecbur.sinav aciklanacak bide atanma sureci var enazindan sonucumuzu ogrenebilseydik keske
-
GUY ve DGUY mülakatı bekleyen arkadaşlar ile SGK Denetmen yardımcılığı ilanı bekleyen arkadaşların da bu sürece destek olmalari gerekiyor; iş ve sgk teftiş mülakat sonuçlarının açıklanmasına yönelik. Yapacakları destek, hem kendi hem de mülakat bekleyen adaylarin yararına olacaktır.
-
@bo Cimer e herkesin bir arkadaşı,uzaktan tanıdığı bile yazsa etkili olur..Kendi adıma maile de ara ara yazıyordum.Ama geri dönüş gec oluyor.Telefon etmek en iyisi bence.Bir de Cimer..
-
@eomer sonuç beklemediğim halde attim arkadaslar haydi destek verelim birbirimize
-
@eomer, içinde söyledi: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
@sınavuzmanyrd, içinde söyledi: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
Sayın Vekilim öncelikle sizleri rahatsız ettiğim için özür dileyerek konuşmama başlamak istiyorum. Gerek Bakanlığımızın gerekse Teftiş Kurulu Başkanlığımızın kamuoyu nezdinde yanlış bir imajla nitelendirileceği endişesi taşıdığım için sizlere özel mesaj aracılığıyla ulaşmanın daha doğru olacağını düşündüm. 1 Aralık 2017 yılında girmiş olduğumuz İş Müfettişliği Yardımcılığı sınavı 18 Mart 2018 de yılında açıklanmış ve 86 kişinin kazandığı sınavın mülakatları 13-20 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılmıştır. Yaklaşık olarak aradan geçen 10 aya rağmen maalesef sonuçlar açıklanmamıştır. Teftiş Kurulu Başkanlığından aldığımız bilgilere göre mülakat sonucunun yer aldığı başarı listesinin Sayın Bakanımızın olurunda olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Mülakat sonucu bekleyen arkadaşlar olarak sizlerden isteğimiz mülakat sonucunun açıklanması için Sayın Bakanımızı durumumuzdan haberdar etmenizdir. Siz değerli vekilime saygılarımı sunuyor ve değerli yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum sayın vekilim.
https://www.asumanerdogan.com.tr/iletisim
Arkadaşlar sayın vekile bu adresten mesaj atabiliriz yukarıdaki metni bıraktım ama yine de tercih sizin
Mülakat sonucu beklemediğim halde mesaj attım.İleri ki alımların düşük puanlarla kapanması için bu alımların açıklanması şart.
Arkadaslar 2dk nizi almaz linke tıklayıp mesajı yapistirin haydi bu sınavların açıklanması puanların düşmesi icin onemli
-
Memurlar nete haber yaptırabiliriz. Bakan hanım twitterdan takip ediyor memurlar neti. Belki sesimizi duyurabiliriz
-
Sadece muhakkak ses getirir bizde elimizden ne geliyorsa yapalım. @Baumol
-
@mirliva Bakan Hanım takip ediyorsa etkili olacaktır.@paretowilfredo hocam bize yardımcı olabilir misiniz?
-
@antimülakat çok teşekkür ederiz..
-
vaziyetler nasıl
-
@baumol Cok tesekkur ederiz.Siz ve destek veren yardımcı olmaya çalışan herkesten Allah razı olsun.
-
Herkese merhaba.Pareto hocamızın da dediği gibi Sayın Cumhurbaşkan'ımızı durumdan haberdar edebilirsek çok iyi olur.Muhakkak ki kendileri nihayete erdirecektir bu durumu..Bu yüzden kendisine veya bizi dikkate alacak danışmanlarından birine twitter da yazsak aynı saatte.Etkili olmaz mı?@Antimülakat @Baumol @paretowilfredo sizler de bize bu konuda fikir sunabilir misiniz?
-
Bugün arayan oldu mu telefonla
-
@kpsssss Olur yazalım. Ne gerekiyorsa yapalım.
-
Arkadaşlar herkes tweet atma zamanı için hem fikir olursa çok iyi olur.Hepimizin müsait olduğu bir zamanda art arda atalım tweetleri.Forumdaki ve diğer arkadaşlardan da destek olmalarını rica ederiz.Gün saat konusunda ortak bir paydada buluşmak adına herkes fikrini beyan ederse iyi olur...
-
@kpsssss böyle bir şey organize edilirse ben katılırım tweet mesaj vs.
-
Özellikle sonuç bekleyen arkadaşlar fikir sunalım birlik olalım.Iyi bir sayımız var sonuç bekleyen.Biz öncü olup organize olalım ki forumdaki diğer arkadaşlardan da destek bekleyebilelim...
-
Hasan Doğan Fuat Oktay vs.kime yazmamız daha etkili olur bu konuda da fikir beyan edersek çok iyi olur.