2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
Arkadaslar yarin iibf icin bir twitter etkinliği olacak bolca twit atılacak siz de katılın bu durum icin de twit atalim
-
arayan varmı bugün
-
https:// www . betulsayan. com
Kardolar sitenin en altında mesaj bölümü var boş geçmeyelim
-
Naptınız
-
arayan var mı arkadaşlar ?
-
Bakana, Cumhurbaşkanı yardımcısına, Cumhurbaşkanı danışmanına tweet atıyorum ara ara ama hiçbir etki yaratmıyor. Aramak da işe yaramıyor, ne olacak bu işin sonu ? Bakan ablamızın amacı ne acaba cidden merak ediyorum...
-
kul hakkı nedir ? önemli midir ? bunların cevaplarını ya unuttular yada bilmiyorlar hakkımızda Allah hayırlısını versin.
-
T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)’ ne 27.02.2019 tarihinde yapmış olduğunuz 1900544285 sayılı başvurunuz 04.03.2019 tarihinde REHBERLİK VE TEFTİŞ BAŞKANLIĞI tarafından cevaplanmıştır:
Sayın Başvuru Sahibi,
Başvurunuz incelenmiştir.
Bahse konu 2 Aralık 2017 tarihinde yazılısı, 11.04.2018 – 20.04.2018 tarihleri arasında sözlüsü yapılan İş Müfettişi Yardımcılığı Giriş Sınavı sonuçları ile ilgili olarak sınav sonuçlarının açıklanma süreci halen devam etmektedir.
Sınav sonuçlarının açıklanması ile ilgili süreç sona erdiğinde, sonuçlar Bakanlığımız ve Başkanlığımız web sitesinden duyurulacaktır.
Bilgilerinize sunulur. -
@aslan-reyiz hocam Twitter cimer yada aramanın hiç bir etkisi Yok malesefki gördüğünüz üzere ama emeğinize sağlık teşekkürler.Sayın Cumhurbaşkanımız sahada ona bizzat ulaşıp talimat olmadığı sürece bu süreç seçimden sonrada açıklanmaz guy ve dguy mülakatı bir adayın Sayın Cumhurbaşkanımıza ulaşması sonucu açıklanmıştır gerçekler malesef
-
Bir ihtimal olarak düşündüm de, sınavla ilgili herhangi bir işlemden dolayı yürütülen bir yargı süreci var mıdır acaba? Yargı sürecinin sonucu bekleniyordur belki de.
-
Arkadaşlar
Seçim yaklaşıyor
Şimdi sizden bi ricam var
Sosyal medyada aktif bir arkadaşımız bir wp grubu kursun iş ve sgk cılar hepimiz girelim
Paraya kıyıp sağlam bir internet gazetesinde büyükçe bir haber yaptıralım
Organize olmak için zamanımız yeterli
Ama bize bir organizatör lazım
Biri taşın altına elini koysun -
İş ve meslek danışmanları memurlarda yaptırdı bişey çıkmadı
Tirajı yüksek bir başka yerde yaptıralım -
Tam 11 ay oldu mülakata gireli, nice 11 aylara
-
@abdurrahim 11 ayın sultanı:))
-
Bakanımız Aydın a geldi bugün danışmanı ile konuşma fırsatım oldu herşeyin belli olduğunu seçimden sonra SGK Teftiş, iş teftiş ve işkur sonuçlarının açıklanacağıni söyledi bilginize arkadaşlar maalesef bakan hanımla konuşamadım
-
@cemcantal günün en güzel haberi..Tesekkur ederiz kardesim çaban icin Allah razi olsun senden
-
@cemcantal peki yeni alımlarla ilgili bir şey sorabildiniz mi?
-
@cemcantal işkur mülakatı bekleyenlerdenim ancak sonucundan pek ümitli değilim hayırlısı olur inşallah
-
@cemcantal güzel haber çok sağolun
-
@cemcantal yeni alımla ilgili bir şey söyledi mi veya sordunuz mu?