2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
arkadaşlar guy dguy mülakatına girecek olanlardan bu numarayı aramaları konusunda yardım istesek olur mu acaba.bizim mülakatın açıklanması onlarında işine gelecektir illaki guy ve dguy mülakatına girecek olan vardır aramızda
-
Aradım imza için Sayın Bakan Hanımda olduğunu ne zaman uygun görürse o zmn açıklanacağını söyledi
-
@berktanel bakanda olduğunu biz aylardır biliyoruz.derdimizi pek anlamadı galiba ama umarım danışman anlamıştır.ben guy ve dguy mülakatına katılacak arkadaşlardan destek istedim umarım destek verirler bu numarayı aramak konusunda
-
@bo açan kişinin söylediği cevabı aktardım umarım iletirler ve sonuç verir bu hafta biter artık bu süreç
-
@xxxkara, içinde söyledi: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
Şimdi aradım kendilerine bilgi verilmediğini ancak danışman aracılığıyla bakan hanima iletildigini söyledi. Geçen haftadan beri arkdslar yoğun şekilde aradilar dedı. Görüştüğüm kişi durumumuzun farkında. İnşallah kısa sürede açıklanacak. Hergün muhakkak arayalım.
Ben de bunu söylemek istiyorum.Artik beklemeye mecalimizin kalmadığını anlamalari icin hergün aramalıyız.Ben inanıyorum sonuç vereceğine..Lütfen herkes 1 kez de olsun arasın..
-
Sayın Vekilim öncelikle sizleri rahatsız ettiğim için özür dileyerek konuşmama başlamak istiyorum. Gerek Bakanlığımızın gerekse Teftiş Kurulu Başkanlığımızın kamuoyu nezdinde yanlış bir imajla nitelendirileceği endişesi taşıdığım için sizlere özel mesaj aracılığıyla ulaşmanın daha doğru olacağını düşündüm. 1 Aralık 2017 yılında girmiş olduğumuz İş Müfettişliği Yardımcılığı sınavı 18 Mart 2018 de yılında açıklanmış ve 86 kişinin kazandığı sınavın mülakatları 13-20 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılmıştır. Yaklaşık olarak aradan geçen 10 aya rağmen maalesef sonuçlar açıklanmamıştır. Teftiş Kurulu Başkanlığından aldığımız bilgilere göre mülakat sonucunun yer aldığı başarı listesinin Sayın Bakanımızın olurunda olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Mülakat sonucu bekleyen arkadaşlar olarak sizlerden isteğimiz mülakat sonucunun açıklanması için Sayın Bakanımızı durumumuzdan haberdar etmenizdir. Siz değerli vekilime saygılarımı sunuyor ve değerli yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum sayın vekilim.
https://www.asumanerdogan.com.tr/iletisim
Arkadaşlar sayın vekile bu adresten mesaj atabiliriz yukarıdaki metni bıraktım ama yine de tercih sizin
-
- 10 aydan fazla diye belirtelim
Arkadaşlar katılım ne kadar çok olursa o kadar iyi olur otomasyon sisteminde danışmanın mesaj kutusuna düşüyormuş dikkat çekeriz
- 10 aydan fazla diye belirtelim
-
ne kadar çok kişi mesaj atarsa sesimizi duyurma şansımız o kadar artar arkadaşlar bunu düşünerek mesaj atalım bir yandanda aramaya devam sonuç alıcaz yakın zamanda inşallah
-
Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır forumda yazma fırsatım yoktu lakin bugünün en doğru zaman olduğunu düşünüyorum. Malumunuz İş Müfettiş YARDIMCILIĞI sınavı 2017 yılında yapılmasına ve neredeyse artık 2019 yılının ilk çeyreğini geride bırakacak olmamıza rağmen hala doğru dürüst bir açıklama ve ortada bir mülakat sonucu görememekteyiz. Buradaki forumdaşlarımdan ricam bu sonuçları meşru yollardan,üslubumuzu bozmadan bir an önce açıklattırmaktır. Şu sıralar İİBF li dostlarımız ciddi manada bir kamuoyu oluşturdu ve emin olun ses getirmeye başladık. Arkadaşlarımızın paylaştığı numaraları arayıp gerekli talepleri dile getirmemiz ve mail adresine az önce atılan mesajı göndersek bile ciddi manada bir etki yaratırız. Yaptığımız şey ne ortalığı velveleye vermek ne de saygısızca bir hareket. Sadece ortada olan bir yanlışı düzeltmek istiyoruz. Sizlere inancım tam. Hadi bitirelim şu işi. @paretowilffredo @genclerbirlikli @Antimülakat @kombassankoma @Buhara @1umut @möözun @nilayfb @aroma @sınavuzmanyrd @Alageyik08 @aliveli @Aslan-Reyiz
-
Bende yukarıdaki metni vekilin verilen adresi üzerinden gönderdim lütfen herkes yollasın
-
@sınavuzmanyrd, içinde söyledi: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
Sayın Vekilim öncelikle sizleri rahatsız ettiğim için özür dileyerek konuşmama başlamak istiyorum. Gerek Bakanlığımızın gerekse Teftiş Kurulu Başkanlığımızın kamuoyu nezdinde yanlış bir imajla nitelendirileceği endişesi taşıdığım için sizlere özel mesaj aracılığıyla ulaşmanın daha doğru olacağını düşündüm. 1 Aralık 2017 yılında girmiş olduğumuz İş Müfettişliği Yardımcılığı sınavı 18 Mart 2018 de yılında açıklanmış ve 86 kişinin kazandığı sınavın mülakatları 13-20 Nisan 2018 tarihleri arasında yapılmıştır. Yaklaşık olarak aradan geçen 10 aya rağmen maalesef sonuçlar açıklanmamıştır. Teftiş Kurulu Başkanlığından aldığımız bilgilere göre mülakat sonucunun yer aldığı başarı listesinin Sayın Bakanımızın olurunda olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Mülakat sonucu bekleyen arkadaşlar olarak sizlerden isteğimiz mülakat sonucunun açıklanması için Sayın Bakanımızı durumumuzdan haberdar etmenizdir. Siz değerli vekilime saygılarımı sunuyor ve değerli yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum sayın vekilim.
https://www.asumanerdogan.com.tr/iletisim
Arkadaşlar sayın vekile bu adresten mesaj atabiliriz yukarıdaki metni bıraktım ama yine de tercih sizin
Mülakat sonucu beklemediğim halde mesaj attım.İleri ki alımların düşük puanlarla kapanması için bu alımların açıklanması şart.
-
Vekile mesaj attım bir de cimere iş teftiş ve sgk teftişin açıklanması için istek de bulundum.Belki dönüş yaparlar.(mülakat beklemiyorum)
-
@baumol
Yolladım kardeşim maili. Twitter etkinliğiniz Vs de olursa destek vericem. Allah yardımcınız olsun hepinizin. -
15-20 arkadaşa email atması için mesa attım .İnş bir etkisi olur.
-
Sonuç beklemiyorum ama hem arkadaşlarımızın yerine kendimi koyarak düşündüğüm hem de sonuçların açıklanması hepimizin lehine olduğu için ben de gönderdim. Hayırlısı olsun.
-
@Baumol Beni etiketleyememişsin ama Rast gelmişken aslında senle konuştuğumuz şeyleri dostlarımıza aktarayım müsadenle dostum.
Bir kaç kişi ile temas ettim dostlar Bakanlıkta. Durumun herkes farkında emin olun bundan. Zaten hali hazırda bi Kararname buhranı söz konusu Bakanlıkta. Ama şöyle bir durum var, sorunlar biliniyor herkesçe ama adım atılmıyor hiçbir konuda çeşitli gerekçelerle. Bakan Hanım'ın inisiyatifine bu süreçler dostlar. Ben de bir kanaldan iletilmesini rica ettim durumun, aldığım yanıt zaten biliyor oldu. Bir şey var süreçleri tıkayan. Süreci açacak yegane kişinin Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu düşünüyorum. Bir şekilde ona durumların ciddi şekilde intikal etmesi ve verilecek bir talimat hem kararname sorununu hem sizin alımınızı hem de SGK Müfettiş Yardımcılığı alım sürecini tamamlayacaktır kanımca.
-
@paretowilfredo hocam yazınızdan yakın süreçte Sayın Cumhurbaşkanımız müdahale etmezse açıklanmayacağını çıkartabilir miyiz?
-
Arkadaşlar cimere yazalım o zaman ben yazdım şimdi inşallah bu baskılardan sonuç alırız
-
@berktanel Zıttı yorumdan bu çıkar dostum elbet ama söylediğim bu değil aslında. Süreç kendi seyrinde de açıklanabilir elbet ama 3 takvim yılını görmüş bir alım yarın da açıklanabilir, 3 ay da bekletebilir şu aşamada. Hızlandırmak ve işin tesadüfe kalmasını önlemek için en iyi çıkar yol olarak Sayın Erdoğan'ı işaret ediyorum bu nedenle dostum.
-
@paretowilfredo anladım hocam teşekkürler.Seçimden sonraya kalırsa Eylül'ü rahat bulur yinede biz elimizden geleni yapmaya devam edelim