2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
Benim şahsi tahminim ..../06/2019 a belki açıklanır
-
Tarih veriyorum!!! Dıtdırıdıııııııttt 9 Nisan!!! Şahsi tahminim.
-
@economistic bravo
-
Tahmin yerine etkinlik yapsak ? Twit atsak telefonlarını arasak ? Biliyorum çok defa yapıldı ama tekrar tekrar denesek arkadaşlar ?
-
Arkadaslar benim yukarida yazdigim numaradan bakan danismanina ulasmamiz lazim enazindan herkes 1 defa arayabilse belki sonuç aliriz.sosyal medyadaki etkinliklerin bizim acimizdan faydasi oldugunu dusunmuyorum olsa 10 ay beklemezdik
-
@bo bencede danışmanları aramak hocam en mantıklısı ben arıyorum fırsat buldukça yoksa büyük ihtimal seçimden sonrayı Haziran Temmuz'u bulur
-
@şeyhşamil-ps tweeterdan sayın bakan hanımın özel kalem müdürü ve danışmanına mesaj atmak mantıklı onun haricinde bir işe yaramaz
-
Belirsizlikler yuzunden onumuzu goremiyoruz arkadaslar ve magdur durumda bi biz kaldik.umarim haftaici herkes enazindan 1 kere arar durumumuz yakin zamanda belli olur insallah
-
Herkese merhaba. Önümüzdeki hafta her gün danışmanları arayalım.Bu hafta da bizim böyle bir etkinliğimiz olsun.Digerleri arar diye de aramamazlik etmezsek çok iyi olur.Onemli olan her aradığımızda aldığımız aynı cevap değil,onlara bütün hafta kendimizi hatırlatarak sabrımızın kalmadığını göstermek.Bu hafta bu şekilde bastıralım lütfen.Hepimiz için...
-
@kpsssss katılıyorum.
-
Herkese merhaba.Yarin başlayalım danışmanı aramaya arkadaşlar.Sonuclari bekleyen tüm arkadaşlar 5 gün boyunca arayalım ki bu hafta artık net bir tarih alalım en azından.Aradim açmadılar,ben arasam ne olacak ki,diğerleri arıyordur nasıl olsa demeden arayalım rica ediyorum.Unutmayin daha bunun ise başlatma süresi var...Bu hafta güzel haberler alırız Allah'ın izniyle.
-
numara neydi
-
@sınavuzmanyrd 0312 296 58 41
-
Şimdi aradım danışman sekreteri geçen hafta da arkadaşlar bu konuda aradı dedi biz danışmana ilettik o da bakan hanıma iletmiştir merak etmeyin dedi bu kadar
-
Bu numaradan baski yapip memurlarnet e de haber yaptirabilirsek secimden once sonuca ulasagimizi dusunuyorum arkadaslar
-
Şimdi aradım bakan danışmanına ileteceğiz dediler
-
Ben de şimdi aradım.Listeler hazır dedi telefondaki hanımefendi.Danismanlar Bakan Hanım a iletiyorlar aradığınızı dedi.Bakan Hanım programına alıp açıklayacak diye ekledi.Aramamız sonuç verecek inşaallah bu hafta.Yilmadan arayalım arkadaşlar.Ama lütfen 3-5 kişi nin aramasıyla yetinmeyelim.Hepimiz için arayalım..
-
@bo seçimden sonraya kalırsa büyük ihtimal üzülerek söylüyorum en iyisi Haziran en kötüsü eylül ayını bulur.seçim öncesi açıklanması süper olur herkes lçim
-
Aradım ben de. İsmimi alıp, bir süre belirttiler. Talebinizi not aldık, Bakan hanıma iletilecek dediler.
-
@berktanel kalmaz kalmaz iyi düşünelim iyi olsun hocam