2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
Bence hepiniz kazanacaksiniz.
-
@economistic Dostum fotoğrafı twitter'da kullanabilir miyiz?
-
@paretowilfredo olur tabi.
-
@economistic Twitter'da paylaştım dostum Bakan Hanımı da etiketleyerek. Sizler de rt edebilirsiniz.
-
@gökyeleli insallah tesekkur ederiz guzel temennin icin
-
Arayan var mı bugün
-
@mirliva ben saat 13.30da arayacağım.
-
@economistic ne cevap aldınız hocam
-
umarım mülakata giren herkesi kazandırırlar. Çok prestijli bir iş. Yeni ilanın gelmesini dört gözle bekliyorum.
-
@tugrulkocer inşallah hocam
-
Arkadaşlar merhaba.."Yarın (13.02.2019) saat 14.15’te Kanal B'de Hakan Akbul’un sunmuş olduğu “Gündemin İçinden” programına konuk olacağım. Gündeme getirmemizi istediğiniz konuları yorum olarak bizlere iletebilirsiniz. İzlemeniz dileğiyle."Arzu Erdem twitter da paylaşmış.Postun altına hepimiz birer cümleyle meramımızı anlatalım.Sayın vekilin dikkatini çeksin.
-
Şuan #İşMüfettişiKararnameBekliyor adlı bir tag var mülakatın açıklanması için tweet atılabilir sayın bakanı ve yardımcılarını etiketleyerek.
-
@bo, içinde söyledi: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
Memurlarada cimerede yazdim simdi umarim işe yarar
Cimerden cevap varmı hocam
-
malesef hocam
-
Herkese merhaba.Yeni hafta için bir duyumunuz var mı?Secim öncesi açıklanır diye düşünüyorduk ama bu gidişle o da olmayacak galiba.Sayın Bakan ımız da şehirdisinda galiba.Insaallah tez zamanda açıklarlar.
-
her geçen gün bir adım daha yaklaşıyoruz ( ölüm gibi )
-
Arkadaşlar Ankara'daki toplantıya katılacaklar bizim durumumuzu da dile getirmeye çalışırlarsa çok iyi olur.
-
Gel artık vefasız. Akranların çoktan işe başladı bir sen kaldın.
-
13 mart 2018 de sınav sonuçları açıklanmış(86 kişi kazandı) . 11-20 nisan 2018 arasında mülakatlar yapılmış.Kurumdan hala ses yok 1 yıl olacak.
-
Sgk tefriş 18 Nisan 2018 de sınav sonuçlarını açıklamış (105 kişi kazandı).9-18 temmuz 2018 de mülakatlar yapılmış.7 aydır kurumdan ses yok.