2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
buradakiler neyi bekliyor şu anda mülakat sonuçlarını mı?
-
@hahamas buna çok güldüm.Hale bak ağlanacak duruma güler durumdayım.:(((
-
Arkadaslar hep birlikte memurlar net e yazsak en azindan birkere daha haberimizi yapsa elimizden baska birsey gelmiyor cunku.aciklanmayan tek biz kaldik 10 ay olacak neredeyse
-
Yazalım bence de
-
Artık birşeyler yapalım arkadaşlar.Secim öncesi bastıralım.Beklenecek zamanı çoktan geçtik.
-
Bence de bişeyler yapılmalı artık 10 ay oldu diyebiliriz !!!
Cimer etkinliği yapabiliriz mesela ? -
Mülakat sonucunu bekleyen herkes elini taşın altına koymaya çalışırsa çok iyi olur.Inanin 3 5 kişiyle hicbir sonuç alamayız.Ne yapabileceğimize dair fikirleri olan arkadaşlar yazabilirlerse buraya...Ortak karar alıp beraber hareket edelim.
-
Arkadaslar bu is kurumu aramakla yada twitterdan yazmakla olmuyor onu gormus olduk.bence memurlar nete ve cimere yazalim hatta cevremizdekilere soyleyelim onlarda yazsinlar belki işe yarar
-
Bence de Cimer etkinliği yapabiliriz.
-
Ayrıca milletvekili tanıdıkları olan arkadslar varsa o kanalı da kullanabiliriz.Denetmenlikte başvurulan yöntemler de nihayete ermişti.Benzer yollar denenebilir.
-
Denetmenlik alımı bekleyen biri olarak bende Cimer etkinliğine katılırım.
-
Kardolar memurlara yazalım wpden ben yazdım
-
Memurlarada cimerede yazdim simdi umarim işe yarar
-
Sonuclarin aciklanmamasinda kasit olduğunu dusunuyorum baska mantikli bir aciklama aklima gelmiyor artik
-
Açıklamaları için nasıl bir engel var ben de anlayamıyorum.
-
Insan düşmanına şu muameleyi yapmaz ya sen koca devlet kurumusun kör müsün, akli melekelerin, duyguların, vicdanın da mı yok da bu kadar genci mağdur ediyosun. Ben beklemiyorum mülakat falan ama hakkınızı aramak için ne gerekiyorsa artık yapma vaktidir arkadaşlar, direkt bakana ulaşmak lazım bi şekilde.
-
Ulasilabilecek kim varsa mulakat sonucu bekleyen bazi arkadaslarimiz ulasti. Fakat bir sonuc alinamadi. Herkes yıldı artık.
-
Yılıp bir kenara geçince de elimize hicbir şey geçmiyor ki.2017 Aralık 'ta yazılısı gerçekleştirildi sınavın.Subat 2019 dayız.
-
Mülakatı bekleyen bütün arkadaşlarımız beraber olalım.Hamza Yerlikaya ya mı yazsak aynı saatte farkındalık yaratmak için.Artik Bakanlık takilere farkındalık yaratmak bir sonuç vermiyor.Y da başka bir devlet yetkilisine yazılanları dikkate alabilecek bir yetkili.
-
umarım buradaki herkes cimer ve memurlara yazar arkadaşlar.çalışma genel müdürü,teftiş kurulu başkanı,aile ve toplum hizmetleri genel müdürü vs bunları arasak gelişme olur mu acaba iletişim bilgileri var bakanlığın sayfasında