2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
Kardeşim memurlara yazdık tam hususi olmasa da sağolsun bikaçkez haber yaptılar ancak sonuç alamadık.
Ben diyorumki iş ve sgk birleşelim ortak bir mektup yazalım
Ama böyle iş bilen organizasyonu sağlam bir cengaver lazım -
@lion Bu iş Memurlar.neti geçti hocam. Direk Beştepeden birinin söylemesi lazım bakanlığa. Yoksa anlamsızca beklemeye devam ederiz
-
Arkadaşlar Sayın Bakan Hanım haricinde kimse çözemez bu işi onun içinde ya özel kalem müdürünü isteyip sekreterya yada yine bakan danışmanlarının sekreterya numarasından danışmanlarla görüşmek ama en kolay ulaşan Bakanlara Özel kalem müdürleridir diğer her şey boş (bu iki bölümünde numarası farklı) onun haricinde üzgünüm 20.04.2019(TAHMİN)
-
Arkadaşlar
Geçici bir wp grubu kurayım
Bu mektup işine sıcak bakanlar numaralarını özelden yazsın ama iş sgk beraber olalım kalabalık olalım en az 30 mesela
Mektubu yazarız bir kişi imzalar katılan arkadaşlarında isim soyisimlerini yazarız ama imza alamayız tabi herkes farklı yerlerde. faks çekeriz özel kaleme
Ne dersiniz -
Arkadaşlar bakan hanımın haberi yok bence bu sınavdan olsaydı yardımcı olurdu çok duyarlı biri ve sosyal medyayı çok aktif kullanıyor bence sosyal medyadan mesaj atılabilir en iyisi tabi konuşmak
-
@duygu55 haberi var
-
@sınavuzmanyrd beri varsa iskur meslek danışmanlığını açıklayacak da bunu niye açıklamıyorlar iş muft. Daha eski
-
@duygu55 bi bilsek...
-
Tükendik...
-
Nedir ne değildir
-
bakan Kurumun uzman yardimcilarinin egitimine katilmis galiba dûn.sira geliyor bence artik bize insallah aciklanir bu hafta
-
Cimere niye yazmıyoruz
-
yok mu arkadaşlar bi gelişme ,bi duyum, bakanlık avukatlık alımı ilanı vermiş bu imzaların atılmaya bailandığına mı dalalet sizce?
-
Ben 2 defa twiterdan bakan hanımın paylaşımlarının altına yazdım. Bilgilendirmesini rica ettim. Bi göz attım başka yazan olmamış ya da ben rastlamadım.
-
Bakan danışmanıyla daha çabuk iletilir bakana.Sonuç bekleyen herkes birer tweet atsa dikkat çeker.
https://twitter.com/BKaraburun?s=09 -
Bennur Hanım hem aktif bir kullanıcı hem de paylaşımlarının altında 1-2 yorumdan fazlası olmuyor. 5-6 tane bizim sınavın sonuçlarını soran yazılar gördüm. İnşallah kendisi de görmüştür. Ben de yazdım.
-
Futbolda transfer süreci bitti bir bizim mülakat süreci bitmedi arkadaş
-
Bu haftayı da kapıyoruz. Gelecek hafta görüşmek üzere
-
Buralar ölmüş yine yok mu hareketlendirecek birileri ?
-
Çok saygin bir meslek umarim en kisa zamanda yeni ilan gelir.