2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@paretowilfredo bize ne yapmamiz gerektigi konusunda bir yol gosterebilir misin ustad ?
-
@paretowilfredo evet üstad bir yol bir çare göster bize.Nihai bir sonuç alalım artık.
-
Dguy-guy mülakat tarihleri için galiba gazete ilanı vermiş...
-
Bakan hanıma ulaşabilecek birisi varsa sordursun, gerisi boşa uğraş gibi
-
Artık bir şeyler yapmanın zamanı geldi de geçiyor bile arkadaşlar gün birlik günü ! Sadece mülakatı bekleyen arkadaşlar değil tüm iibf mezunlarının bu olaya destek çıkması gerekiyor, böyle iş olmaz.
-
Merhaba dostlar. Malesef bu Kurum özelinde yapılacak çok bir şey olduğunu düşünmüyorum. Neden derseniz bu alım süreci ne ilk ne de son olacağa benziyor. Kökleşmiş bir yapı ve sorunlar var ve bu kurumun bir normu beklemek. Her İş Teftiş alımında bekleniyor, Yardımcılıktan Müfettişliğe geçiş bekleniyor, başka iş ve işlemler bekleniyor. Çok gariptir bir türlü bu sorun düzelmiyor. İçerdeki tepkiler de hızlandırmıyor işleri.
Bence mümkün mertebe Bakan Hanım'a twitter üzerinden bu durumu sürekli hatırlatmak orada dikkat çekmek. Başka türlü bu işleyiş kırılmayacaktır. Faruk Çelik, Süleyman Soylu, Mehmet Müezzinoğlu, Jülide Sarıeroğlu ve şimdi, hep böyle.
-
Arkadaşlar bugün herkes için uygunsa Cuma saatine yakın bir saatte Bakan Hanım a twitter dan yazalım.Herkesin katılımı olursa dikkat çekecektir.
-
Son bir gayret.Ne kadar çok kişi tweet atarsa inşaallah bu mübarek günde hayırlı bir sonuç alırız.
-
Bayanlar beyler
-
Arkadaşlar geçen sene de sgk denetmen yard. mülakat sonuçları (yaklaşık 8 ay sonra) seçime 1 ay kala falan açıklanmıştı. Bu sefer de sgk müfettiş yrd. ve sgk müfetts yrd. mülakat sonućlarını secim öncesi açıklarlar umarım.
-
Bizim listeler hangi daire başkanlığında ya da şube müdürlüğünde bekliyor ? Bakanlığın sitesinde daire başkanlıkları ve şube müdürlerinin iletişim numaraları var. İlgili müdür veya başkana ulaşarak farkındalık yaratabiliriz.Çünkü bakan hanıma ulaşamıyoruz.
-
arkaşdaşlar 0312 296 58 41 bakan danışmanlarının sekreterinin numarasıymış.ben aradım şimdi bakanla toplantıdalarmış 7 ye kadar bakanlıktalarmış.herkes ararsa çok iyi olur.danışmanla konuşursanız süreç hızlanır dediler sağolsunlar bu numarayı verdiler çokda yardımcı oldular.ben arycam bugün bidaha sizde arasanız çok iyi olur
-
Arkadaşlar hepimiz en az 1 kez arayalım numarayı.Bundan iyi fırsat olmaz.
-
Arkadaşlar üşenmeyelim.Sonuc bekleyen herkes en az 1 kere aramalı.Ne kadar çok kişi ararsa Bakan Hanım o kadar hızla haberdar olur bu aramalardan.
-
danışmana ulaşamadık sekreterine isim soyisim bıraktım bir sıkıntı olmaz umarım
-
Ben aradim sekreter toplantıdalar dedi danışman için.Bakanlikta birçok şeyin Bakan Hanım 'ın imzasını beklediğini söyledi.Secimden önce açıklanır mı dedim inşaallah dedi.Bizim artık hergun arayıp Danışman a kendimizi hatirlatmamiz lazım gelir.Ne kadar çok farklı kişi ararsa o kadar çok bıkarlar bizden ve bir açıklama edinebiliriz.
-
Cumhurbaşkanımıza bir mektup da biz mi yazsak
-
Arkadaşlar arayalım herkes arasın
-
Hakikaten mektup mantıklı olabilir.Cunku sonuçlar açıklansa bile ise başlama da bayağı bir süre alacaktır.Bunun da önüne geçebiliriz böylelikle. Önümüzdeki hafta itibariyle de sonuçlar aklımıza geldikçe yukarıdaki numarayı 1 kez de olsa arayalım lütfen.
-