2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
Bakaninda Bakanlığı boyle yönetenlerinde allah belasını versin.
-
Diğer sınavlar için herkes etkinlik yapıyor ilan veriyor seslerini duyuruyorlar aksiyona aliyorlar.Burası neden bu kadar sessiz anlam veremiyorum.
-
Arkadaslar yarin musait olan herkes teftis kurulu ,personel genel mudurlugu,ozel kalem Allah ne verdiyse arayip rahatsiz edelim benim aklima baska bi care gelmiyor.
-
@inspectorasst cevre sehircilik aciklanmis
-
@sbf12345 2017 Aralık grubundan bir tek biz kaldık
-
Vaziyetler nasıl
-
@sınavuzmanyrd felaket
-
Sabırla beklemeye devam edelim.
Haftaya açıklanır inşaallah.
Eğer açıklanmassa başka formüller düşünelim bence -
Daha çok bekleyeceğiz herhalde Ocak ayının ortası bitti ses seda haber Yok
-
Allah sabir versin arkadaslar
-
Son duyum bükücü
-
@sınavuzmanyrd bu is koyden indim sehore filmi vardi ali riza emmi ha bugun ha yarin gelecek diyenlere benzedi
Allah yrdmxiniz olsun o hafta bi geleydi iyiydi... -
@yamanoglan amin kardeşim
-
Hayırlı haftalar arkadaşlar
-
İnşallah bu hafta son hafta olur...
-
Ariyorum, surekli bakan hanimda liste. Ne zaman imzalarsa o zaman aciklayacagiz diyorlar. Kafayi yemek uzereyim.
-
ben bi arkadaşımdan cimere başvurmasını rica etcem.
-
değerli arkadaşlar;
yıllar önce girdiğimiz iş müfettişliği yardımcılığı mülakat sonuçlarının inanın kaç aydan beridir açıklanmadığını hatırlamıyorum bile,alınan duyumlar sadece listenin bakan hanımda olduğu ve imza beklediği yönünde ;ancak bu iş artık çığrından çıktı,sonuçların açıklanmamasına ben alıştım fakat artık çevremden gelen baskıya tahammülüm kalmadı ,sürekli aynı sorulara maruz kalmaktan yıldım usandım.Maalesef sizlerin gibi benimde elimden bir şey gelmiyor.Bu iş bana sorarsanız tweet atmakla ,kurumu aramakla falan olacak gibi değil,zaten sürekli aynı cevapları alıyoruz.Sanırım şu andan itibaren tek muhattabımız sayın bakan hanım ,bakan hanıma bir an önce ulaşıp derdimizi anlatmanın bir yolunu bulamaz mıyız? Ortak bir mektup yazıp mağduriyetimizi güzel bir ile iletmemiz mümkün müdür? yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. -
@serap9595 ben varım
-
Arkadaslar oncelikle ALLAH sabir versin gercekten cok zor bukadar sure beklemek. Memurlar.netin whatsap hattina sms atabilirsiniz haber yapilmasi icin. Cevrenizde esiniz dostunuzuda organize ederek. Guy icin yapilmisti boyle birsey ve sonuc verdi haber yaptilar. Tekrardan ALLAH yardimciniz olsun.