2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@berktanell Estağfurullah dostum ne demek. Umarım faydası olur da tez zamanda süreç nihayete erer.
-
@paretowilfredo ustad bu soyleminden yakin zamanda sgk denetmen yrd ilani gelmez gb hissiyat uyandi bende
-
@yamanoglan Dostum bırak uyanmasın, dinlensin biraz daha. Vakti gelince kaldırırım ben
-
@paretowilfredo anladim.ustad ozele bakabilecekmisin birsey soracagim size
-
@paretowilfredo ustad ocak yada subatta gelmesi zor ozaman denetnem yrd oyle diyebilirmiyiz
-
@yamanoglan arkadaşım yazmayım dedim ama tutamadım burası Başka bir konunun olduğu başlık ve burdaki insanlar aylarını yıllarını verip bekliyorlar sen bu başlık altında devam ediyorsun biraz saygı lütfen
-
@berktanell saygisizlik ne yaptim arkadasim sonucta calisma ve sosyal guv bakaigi ile ilgili olarak soru sordum agk denetmen yrd da is teftis te csgb bagli gidp maliye bakanligu hk soeu sormadim
Keske yazmasaydin -
@yamanoglan hocam arkadaşlar aylardır bunun sonucunu bekliyorlar ve eminim hepsi bu başlığın bildirimini açtı her gönderi bir umut. Arkadaşa hak veriyorum
-
@hickskaldor ben bisey demedim ki pareto ustad yazmis bende sadece denetmenlikle ilgili bisey sordum kufretmedim sovmedim saygisizlik bisey yaomadim buyrun basliginiz sizin olsun...
Saygisizlik ne yaptiysam sanki... ben de taraf degilim 1 yil beklenmesine... oyuzden saygisizlik yaptigimi dusunmuyorum brz saygi lutfen demesi garip -
@yamanoglan tamam iyi güzel bir kere sormuşsun eywallah olabilir heyecan merak bekleyiş anlıyorum @paretowilfredo üstada özelden mesaj atmışsın bir daha sormak burdaki başlığa umutsuzca bekleyen kişilere saygısızlık bu konuyla ilgili bir başlık var saygı bunun burasında ince görmekte
-
@hickskaldor teşekkürler arkadasım bizim vicdanımız olup bize hak verdiğiniz için
-
@berktanell ustad ben saygisizlik bisey yapmadim
Lakim buraya umut baglayanlar icinde umut verecek biseyde yapmadim kinu burdan devam ettigi icin ikinci kez yazdim ve bunun icin saygisizlik demen garibime gitti... ben sizden daha fazla istiyorum aciklansin millet emehinin karsiligini alsin beklemsin insanlarin yasi geciyor maddi ve manevi sikinti
Seni ve burdaki herkesi anliyorim ama bi kelam ettim diyede yuklenmemen herekirdi... heleki saygiszlik yapmadim halde o sskilde nitelendirmen tuhaftiNeyse umarim gonlunce olur kazanirsin ustad...
-
@yamanoglan ben arkadaşım umutsuzluktan bakamadığı için onun yerine bakıyorum formdan ben bile öyle hissettiysem diğer arkadaşları düşünemiyorum teşekkürler önce işsiz arkadaşlar kazansın sonra hak eden kazansın haklarında hayırlısı olsun herkesin
-
@berktanell bende issizm ustad ve millet 9 kere zorda iss ben 99 kere zordayin herkesin seyi farkli tabiki
Neyse allah hakkiniDa arkadasinizin hakkinda hayirlisini versin ama ben saygisizlik yapmadim
Umarim emek veren herkes kazanir -
Teftiş kurulunu aradım fakat telefonu açan üstad her hangi bir gelişme olmadığını söyledi
-
Teftis kurulunun yapabilecegi bisey olmadigi icin ozel kalemi aradim biraz once personel dairesi baskanligini(3122966131)arayin orasi ilgilenir dediler aradim acan olmadi.bakalm ne kadar daha magdur olabiliriz merakla bekliyorum
-
@bo verdiğiniz numarayı aradım açtılar sınav hizmetlerinin ilgilendiğini söylediler numarasını verdiler (0312) 296 76 76 ama açan Yok bu telefonu
-
@bo Ben de aradım açmadılar. bakanın onayından çıktı ki personel daire başkanlığına intikal etti diye bir algıya kapıldım açıkçası. Eğer öyleyse listenin düzenlenmesi ve yayınlanması dışında bir prosedür kalmamıştır diye düşünerek buradaki arkadaşlara sesleniyorum. Bakanlık içinde çalışan bir memur bir odacı arkadaşınız varsa o bile personelden bir memuru arayıp içeriden öğrenebilir.
-
Simdi actilar biz ilgilenmiyoruz dediler ilginc bir kurum gercekten
-
@berktanell (0312) 296 76 76 bu numarayı aradım açtılar. Herhangi bir gelişme yok bize şu an için bir bilgi verilmedi dediler.