2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@maesteo hocam p42 88 kusur benim de ancak korkuyorum olmazsa diye bu yıl tuhaf bişey var
-
@aroma Denetmenlik senin olmaması imkansız duralamazlara bakınca 23 ve 42 olarak
-
Duyumu olan yok mu
-
Ben diyeyim 3 ay sen de 5 ay...
-
gün ola hayrola
-
Yok mu bir gelisme arkadaslar
-
Bu kadar umursamaz gevşek bir kuruma rağmen hala sabırla bekliyoruz. Bir kişiyi bile elemesinler.Güzel haberlerle inşallah
-
Biri açıklandı diye yazsa ona bile inanmayacak halde herkes
-
Siteye de bakmıyorum artık biri haber verir heralde
-
@berktanell cümle içinde kullandığın açıklandı kelimesini görünce elim ayağıma dolaştı.
-
@sbf12345 kusura bakma arkadasım
-
@berktanell estağfurullah esprisine dedim zaten
-
@buhara otur ve benim aramami bekle.
-
Yaklaşık 8 aydan beri kurumun internet sayfasını her gün yeniliyorum istatistiklerde sitenin ziyaret edilme sayısını arttırıyoruz
-
Kurumu arayan oldu mu bugün.
-
Cok sukur bu haftayida aciklamasiz duyumsuz atlattik,simdi sira daha duyumsuz ve aciklamasi z haftalara.
-
Merhaba dostlar. Teknik sorunları ve site yenilenmesini geride bıraktık çok şükür. Haberleştirdim durumu yeniden, sosyal medyada da paylaşacağım. Sizler de Sayın Bakan'ı etiketleyerek ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Kendisi bu tip konularda hassas, özellikle kamuoyu noktasında etkisi olabilir.
-
@paretowilfredo hocam teşekkürler bizi unutmayıp bu kadar işiniz arasında ilgilendiğiniz için
-
@paretowilfredo sgk denetmen yrd ilanina etkisi olurmu uatad bakanin peki
-
@yamanoglan Olur elbet dostum ama zaten bir işleyiş var şu anda Kurumda. Bu tip anormal durumlarda Bakan Hanım müdahil olacaktır ancak SGK alım süreci için bence daha bu tip müdahale için erken.