2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@bo Hocam ben tek yazıyorum belki burdan 3-5 kişi toplu halde yazsak dikkate alırlar ne bileyim
-
başlıkla alakasız ileti kaldırılmıştır
-
@wow sgk denetmenliği bekleyen arkadaşlara da etkinliğe katın derim.Zira sonuçlar açıklanırsa yüksek puanlı arkadaşlar önlerinden çekilecek ve puanı kritik olan arkadaşların şansı artacak.
-
Pareto hocam biraz ayıp olmuyor mu 80 kişi 1 yıldır sınav bekliyor.az elinizi atın
Haber yaptık demeyin bu haberi 1 kere yaptınız ve sonuç alamadık. Baskı yapsanız olmaz mı? @pareto_wilfredo -
@qwerty1453 Ayıp olmuyor dostum çünkü bu durumu görmezden geldiğimizden değil şu an site ile alakalı teknik değişiklikler nedeniyle haber girmediğimizden kaynaklı bu durum. Siteyi incelerseniz bir süredir duraksadığımızı görebilirsiniz. Bu konuda özelden nezaket çerçevesinde soran dostlara bu yanıtı verdim daha evvel. Tavrınızda ki nezaketsizliğe rağmen size de güzelce izah etmiş olayım. Aklımda, normalleşmenin ardından ilk işlerimden birisi bu.
Eğer ki @awerty1453 hesabınızdaki tavrınız sürerse yeniden yollarımız ayrılabilir dostum
-
2018 yılının son haftasındayız.İnşallah bu hafta süreç sona erer.
-
bugün açıklansın inşallah
-
Bu haftada açıklanmazsa hedef 2023
-
@gerçekhayl 2071 hedeflerine daha uygun gibi hocam
-
bu hafta açıklanır inşallah
-
@sbf12345 arkadasım duyum mu temeni mi böyle giderse bence seçimden sonra 2019 haziran gibi hissediyorum
-
Her hafta böyle açıklanır inşallah diye diye yaklaşık 8 ayımızın her haftasını umut haftası yaptık
-
@sbf12345 ben de merak ettim, duyum mu temenni mi hocam
-
Twitterda tag satın alınabilir bence
-
Arkadaşlar mülakatı bekleyenler olarak hepimiz bir gün belirleyip aynı zaman dilimi içerisinde Sayın Bakanımıza veya yardımcılarından birine yazsak twitter da en azından cevap alabileceğimizi düşünüyorum.Kendimizi hatırlatmazsak süreç daha da uzayabilir.
-
duyum değil temenni
-
bugünde mi yok
-
@sbf12345 bugun de yok yarin da olmayacak. Bu hep boyle gidecek gibi. 8.5 ay oldu...
-
@nilayfb haklısın
-
Son 2 olsun bizim olsun yarın yada cuma açıklansın