2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@nilayfb sonu güzel olsun da hocam sizin başka kurumlarda vardı takip ettiğim kadarıyla, açıklanmadı mı daha diğerleri de
-
@wow su an sgk denetmen yardimcisi olarak çalışıyorum. Onun dışında bekledigim is teftis ve sgk teftis var hocam. Digerlerinden elendim.
-
@wow hocam is teftis toplumun buyuk cogunlugunu ilgilendiren isveren ve isgoren arasindaki uyumu saglama adina sosyal boyutu olan bir gorev. Maliye ve hatta sgk nin bu yonu olmakla beraber prim ve vergi durumu yani bir gelir kaygisi oldugundan olaya bakis is teftis kadar sosyal degil. Bu anlamda, iskurda 6 yil calisma iliskileri servisinde calistim ve isci sikayeti incelemesi,toplu is sozlesmeleri vs. Ben de zevkli buluyorum bu alani.
-
@nilayfb Çalışıyor olduğum halde beklemek zor geliyor, Allah diğer arkadaşlara sabır versin gerçekten.. Sgk teftiş mülakatı da mı açıklanmadı hala diğer kurumlar için de üzüldüm hocam, çok geçmiş olsun
-
@sbf1983 Hocam gerçekten mevzuatının bu kadar akıcı, eğlenceli olacağını hiç düşünmemiştim. Mevzuata çalışırken özellikle maliyede çok soyut kalıyor kafamda oturtamıyorum, ama iş teftiş de öyle olmuyor. Gerçekten çalışmak istediğim bi kurum, umarım bizi daha fazla bekletmezler. Ekim gibi gelir uzmanlığı yeterlilik sınavım var, bi daha maliye mevzuatı çalışmak soruda kalmam
-
@wow tesekkur ederim hocam, kismet değilmiş.
-
@wow hayirlisi hocam insallah gonlunuze gore olur. benim de sgk denetmenligi oldu. Gecen sene puanim yetmedi is teftise, 87.5 da kaldim. bu sene p42 puanim 95 lakin hem sinav yok hem de yastan takıldık istihdam uzman yrd bekledim o da gelmedi nasipte yokmus. Bddk ile idari yargi sinavim var, bir de ertelenen vergi mufettisligi sinavi o da iptal olmazsa, artik havlu atiyorum kendi adima.
-
@sbf1983 Maşallah Hocam 95 puan helal olsun valla ben iş müfettişliği yazılı sınavı geçtikten sonra ders çalışamadım bi daha, bu sene düşük geldi puanlarım. Şu iş teftiş olsa da rahatlasak sizin de hakkınız da hayırlısı olsun, umarım gönlünüzdeki yer olur
-
@wow tesekkur ederim hocam hayirlisi olsun hepimiz icin
-
Bugün teftiş kurulunu aradım bir kaç kere açan olmadı bir gün daha bitti bu ayda açıklanmayacak herhalde
-
Hocam bu akşam herkese güzel haberler bilgiler verdiniz emeğinize sağlık bizim grup içinde ya haber yapsanız yada bilgileri yeniden alsanız rica etsek tek tutunacak dal sizsiniz
@paretowilfredo -
@paretowilfredo hocam sesimize ses verin bize yardımcı olun
-
2019 kaldı galiba? Yok mu bir ses ?
-
Bu kadar niye bekleniyor ? Zaruret mi keyfilik mi ?
-
@mirliva tamamen keyfilik bakan hanım çalışma ile ilgilenmiyor sadece aile bakanlığı yapıyor bu bakanlığın işleri ağır bunu biliyoruz ama bu kadar zamanın izahı olamaz bence birde açıklanınca hemen başlatmayacak nerden tutsan elinde kalıyor yazık gerçekten
-
@Antimülakat @paretowilfredo hocalarım bilgi alma imkanınız var mı acaba ? 8 ayı geçti bekliyoruz
-
Ne zaman bu mülakat aklima gelse bunlarin allah belalarini versin diye beddua ediyorum.
-
Arkadaslar bakan cok yogun oldugu icin evraklarin cogunu imzaliyamiyormus.bakanlikta yaprak oynamiyor diye duydum.bizden buyuk ihtimalle haberi bile yok bizim bakana sesimizi duyurma ihtimalimiz dusuk oldugu icin en azindan bakan yardimcilarina twitterdan ulasbilirsek belki bir asama kaydederiz diye dusunuyorum.
-
@bo Ahmet Erdem, Ayşe Kardaş Ergezen, Bennur Karaburun.. ilk ikisi bakan yardımcısı, diğeri bakan danışmanı. Ben aylardır yazıyorum en ufak bi tepki dahi vermiyorlar hocam. Biz daha çok bekleriz bu gidişle
-
@wow anladim hocam yapacak pek bisey yok o zaman.umarim bekledigimize deger bir sonuc aliriz