2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@bo tamam hocam teşekkürler güzel temenniler için
-
Ha gayret arkadaşlar, bu işi sizin çabalarınız nihayete erdirecek.
-
@kpsssss aradim. Bana da ayni cevabi verdiler.
-
Arkadaslar sonuc beklemiyorum arayıp destek vermeyi düşünüyordum ama isim aliyolar gördüğüm kadarıyla.eger twitter etkinliğiniz olursa destek olacağız.insallah bu belirsizlik bir an evvel biter
-
Arkadaşlar gerçekten mağdursunuz farkındayız etkinlik olursa destek veririz yarın bizim etkinliğimiz olacak isterseniz siz de tag açın ona da destek olur isteyenler aynı anda
-
ben de beklemiyorum bu arada
-
@buhara bir süre derken hocam ?
-
Kendi adıma arayan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.Aramayan arkadaşlara da rica ediyorum yarın da aynı şekilde devam edelim.Bu hafta üzerine düşelim bu konunun.Listeler hazırmış zaten sadece Bakan Hanımefendi açıklayacak.
-
selamun aleyküm
birazdan arayacağım inşaallah. -
Aramaya devam edelim arkadaşlar.Ben de az önce aradım.Cevap hep aynı.Ama ben yine arayacağım...
-
Arkadaşlar şimdi aradım Sayın Bakan Hanım ne zaman imzalarsa yayınlanır dediler aramakta fayda var danışmanlara iletecekler
-
Ben sonuç beklemiyorum ama arayacağım şimdi
-
Bu hafta imzalatabiliriz umarim bakana
-
bana da aynı cevap
-
Arayalım hadiiii
-
@bo inşaallah.En azından biz elimizden geleni yapalım da sonrası tevekkül..
-
var mı farklı bir cevap alan
-
Aramayanlar bugün ararsa iyi olur.
-
Evet arkadaşlar farklı kişiler de arasın artık lütfen.Sonuc bekleyen 3 5 kişi değiliz herhalde.Haftanin bitmesine az kaldı.Forumda olmayan arkadaşlarınız da var ise sonuç bekleyen onlara da haber verelim.10 dakikanızı almaz aramanız konuşmanız.Duyarlı olalım...Hepimiz için...
-
Şimdi aradım kendilerine bilgi verilmediğini ancak danışman aracılığıyla bakan hanima iletildigini söyledi. Geçen haftadan beri arkdslar yoğun şekilde aradilar dedı. Görüştüğüm kişi durumumuzun farkında. İnşallah kısa sürede açıklanacak. Hergün muhakkak arayalım.