2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@paretowilfredo bir özet nottan vs bahseiliyordu hocam o sebeple sordum.arkadaşlardan biri buna çalışsanız yeter demişti.
-
@saraybosna benim hatırladığım kadarı ile kimse buna çalışın yeter demedi, yanılıyorsam kusura bakmayın tabi. Sadece bir arkadaş soruları paylaştı (yıl içermeden) ve ona bakarak gidilmesi konuşuldu. 10 sayfa civarı önce idi, @Ligarba yazmıştı. Ama yine Akadro ek bir kaynak olarak olarak iyi (yenisini de alacağım Kadıköy'e çıkınca, farkını yazarım inşallah). Next Level'da İş Müf. için 13 Kasım'da çıkaracak ve ben de alacağım ama iyi ama orta-kötü bilemem. Fakat paylaşma işini bu sefer hemen İstanbul'a döneceğimden yapamayabilirim. Facebook sayfası üzerinden paylaşacaklardı içeriği. 3 oturumlu bir kitap olacakmış. Bence oturup okuyunca bir şekilde anlaşılıyor kanunlar.
-
@saraybosna dostum halen israrla ki en basinda yapilsa cok daha faydali olurdu kendi kanun notunuzu olusturmak. Geri kalan her sey daha az faydali.
-
@impressiveunit next levelin internet sitesinin linkini ya da nu arasını atar mıısn
-
Kanun okumanın zorluğu soyut olmasından kaynaklanıyor. Ancak bu konularda merakınız ve aklınıza getirebileceğiniz uygun örnekleriniz varsa kanun okumak en güçlü yoldur. Piyasadaki kitaplar biraz örneklendirme yapıyorlar farkları bu sadece.
-
@paretowilfredo "Memleketin sıhhi şartlarını ıslah ve milletin sıhhatine zarar veren bütün hastalıklar veya sair muzır
amillerle mücadele etmek ve müstakbel neslin sıhatli olarak yetişmesini temin ve halkı tıbbi ve içtimai muavenete mazhar
eylemek umumi Devlet hizmetlerindendir"tamam abi öyle yaparım
-
400 kişilik listenin her geçen gün azalacağı kanaatindeyim. Zira her gün yeni bir ilanın geliyor olması sonucunda seçeneklerdeki artışlar ve 1. oturumda henüz bir yol katedemeyen veya hiç başlayamayan kişilerin vazgeçmesi bu tezimi destekleyen materyaller. Buna binaen 300 ler seviyesinin altında bir katılım bekliyorum. Özellikle 1. oturum noktasında Sıkı hazırlanan ve bu mesleği fazlaca isteyen kişilerin sen azından yazılı kısmı geçmekte zorlanacaklarını düşünmüyorum.
-
Hıfzısıhha kanunu efsane biseymis ya
-
İş müfettiş yardımcısı iki arkadaşımla konuştum daha önce bir tanesinin gönderdiği soruları paylaşmıştım. İkisi de 1.oturuma kanunlardan çalışmış. Kitap sorduğumda da elimde varsa kullanabileceğimi yoksa almamın pek bir faydası olmayacağını söylediler. Bir de kanunlardan çalışmanın avantajı: Sınavın değerlendirmesi yapılırken kanunda geçen kelimelerin kullanılması sorucu çözücüyü bir adım öne çıkarıyormuş. Bunu hem bu iki arkadaş hem Sayıştay yazılı sınavına giren bir kaç arkadaş söyledi. Diğerleriyle yazdıkları aynı olmasına rağmen puanlarının daha yüksek olmasını kullandıkları dile bağlıyorlar. Tabi bu biraz yorum ama çalışmalarınıza yardımcı olur diye yazmak istedim.
-
Sinav yerine yakin nerde kalabilirim?
-
@saraybosna ÇSGB İş Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavı facebbok, http:// nextlevelkariyer. com sayfasında numarası da var.
-
@saraybosna Dostum amma Tatava yaptın ya ne darlayıp duruyorsun adamı
-
@jjgosso pardon bilerek olmadi kimi darladim? Sanirim sizin darlanmaya meyiliniz var ve ben sizin nereden dostunuz oluyorum?
-
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
..............................
-
-
-
-