2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@yasinnn "herkez" değil kardeş herkes olacak. her başlıkta bunu yazıyorsun düzelt artık şu kelimeni pis pis göze batıyor. dernekler denetçisi olacaksın orada birisi söylerse bunu daha kötü olur senin için...
-
@berktanell iki listede aynı kişiler olacaktır eminim kimse de bu söylediğin işle uğraşmayacak:)
-
Malesef ama bu haftada açıklanmazsa seçimlerden sonra en erken 6 ayda açıklanır
-
Arkadaslar forumdaki ilk ve son yorumum sizi bilgilendirmek icin uye oldum.ben is teftis kurulunu dun aradim.secimden herhangi bir sekilde etkilenilecegini sanmiyorum artik sona yaklasildi sonuclarda ama net bir tarih vermem dendi bana (0312) 296 7073 bu numarayi aradim.iciniz rahat olsun.Allah herkesin kalbine gore versin basarilar diliyorum.
-
Arkadaşlar yakın zamanda açıklanacakmış içiniz rahat olsun
-
@ecinar inşallah hocam nerden bilgi aldınız
-
@ecinar çsgb "yakin zamanda" dediyse ayvayi yedik
-
Arkadaşlar seçimden sonra açıklanacak öngörüm umarım yanlış bir öngörüdür ama
-
@berktanell herkes yakın zamanda derken siz niye seçimden sonra diye bu kadar tutturdunuz anlamadım.
-
@nilayfb bekleyip göreceğiz 1 ay sonra niye tutturduğumu açıklayacağım Nilay Hanım
-
Ee arkadaslar neye karar verdik simdi? Aciklanacak mi yoksa aciklanmayacak mi?
-
Var mı bir duyum arkadaşlar ?
-
@xxxkara hocam en son bakanlıkta idi. 2 haftaya açıklanması bekleniyordu. bakan hanım hala adanada olduğuna göre biraz daha bekleyecez gibi..
-
@eryugr eyvallah hocam uzamaz inşallah
-
@yasaklı Kyk müfettiş yardımcılığı listesine baktıysan arkadasım iş teftiş ve Kyk müfettişliğini kazanıpta aldıkları Yok sana kısmen cevap olabilir ben olmaz demiyorum ama aynı kişileri almamaya dikkat edecekler ki gerçekten işsiz insanlar yerleşsin.Cesarın hakkı Cesara
-
Evet sevgili sayın seyirciler bir haftaya daha Bismillah dedik
-
Kurumu arayan var mı ? Ben geçen haftada aradım telefona bakmıyorlar.
-
@xxxkara En az 10 defa aradım münferit zamanlarda. Açmadılar iki gözümün çiçekleri
-
Bir ulaşsak 3 5 kişi her gün ararız bizi unutmayın deriz
-
Gayrette aradım açtılar seçimden sonraya kaldı