2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@berktanell öyle mi dediler kardeş
-
@sınavuzmanyrd aradım çıkan Beyefendi bir gelişme Yok dedi.
Bende seçimden sonraya kalır mı dedim
Beyefendi yüksek ihtimal kalır dedi
Kardeşim
Ben daha öncede seçimden sonraya kalacak demiştim ama teyit için aradım büyük ihtimalle kalacak ama Twitterden Bakan Hanıma yazılırsa belki açıklanır -
@berktanell asbp ile birleşçekmiş çsgb o yüzden karar mı değiştirdiler naptılar artık.
Neyse Allah hayırlısını nasip etsin -
@sınavuzmanyrd @pareto_wilfredo hocam aklıma şey geldi bakanlıklar birleşince sınav ve mülakatı iptal edebilirler mi
-
@berktanell iş teftiş elden gidiyeeeh :))
-
@enteresanthink Birleşme geliyeaaah.
-
hiçbir bilgi akışı yok sanırım, seçimden sonraya kalırsa daha büyük bi’ belirsizlik bizi bekliyor.
-
@müellif inşallah kalmaz bn aradığımda bayan biz bakanlığa gönderdik iş artık onlarda dedi
Bakanlık uğraşmaz gibime geliyor birde seçim 2. tura kalırsa asıl belirsizlik o zman başlar
Hayırlısı inşallah... -
sanırım iş sayın bakanın imza aşamasında ama seçim çalışmalarından dolayı adana’da herhalde. İnşallah kalmaz seçim sonrasına gerçekten de.
-
Bakan imzalamak zorunda değilmiş hatta bakan imzalamaz arkadaşlar. Ama görmek isteyebilir o ayrı mesele
-
talimat vermesi gerekiyor o vakit...
-
Kazanıp ise başlamamız herhalde yıl sonunu bulacak
-
Arkadaşlar üzülerek söylüyorum ama aradığımda büyük ihtimal seçim sonrası dediler 5-6 ay daha bekleriz malesef
-
@berktanell hocam 5-6 ay daha beklemeyiz ama toplam mülakattan sonra 5 ayı bulabilir. Napalım canları sağolsun.
-
@baumol hocam seçimden sonraya kaldıysa 5-6 ay daha bekleriz en az... uyum yasaları, bakanlıkların durumu vs hepsi etkiler
-
@baumol arkadasım aslında bu durumu Sayın Bakan Hanıma iletsek seçim sonrası bakanlıkların birleşmesi ve sürüncemede olan bir dönem olduğunu yardımı olur diye tahmin ediyorum yoksa belki 1 yıl bile açıklanmadan bekleriz banko
-
aradım bu sabah, bakanlıkta olduğunu işin yinelendi. tahmininiz var mı diye sorduğumda seçim sonrası denildi. seçim sonrası gri...
-
Seçimden sonra bu iş unutulur en az 5-6 ay umarım iptal olmaz mülakat
-
@berktanell iptal olacağını düşünmüyorum ama seçimden sonra bakanlıklar değişecek belki unvân değişecek birleşimlerle falan bunlar hep uzatacak süreyi, belki de bir sene bilemiyorum. seçimden önce açıklanması her anlamda bize iyi gelecekti. ki kazanacağımızda kesin değil, umarım kıyım olmamıştır.
-
@müellif arkadaşım çok haklısın açıklansın belirsizlik ortadan kalksın istiyoruz yoksa kimin listede olup olmadığını bilmiyoruz bir arkadaşımla görüştüm hatta şimdi seçimden sonra açıklanırsa banko 7ay sürer büyük ihtimal 1 seneyi bulur dedi çok zor süreç