2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim keske bende sınava girebilseydim basvurup girmeyen arkadaşlar cok ayıp ettiniz Rabbim bizede bu mutluluğu yaşatır inşallah hepinizin hakkında hayırlısı olsun hepinizin yerleşmesi dileğimle Allah gönlünüze göre versin.
-
Çok şükür benim de oldu Kazanan arkadaşlari tebrik ediyorum.
-
Şükür kalmışız.. İnşallah 80'de 80 alınır
-
listede başka kurumu kazanan 15-20 civarı kişi var sanırım. 80 de 80 olmazda cidden hakedenleri alsalar bari
-
@nilayfb Sen de mi geçtin ya
-
@buhara hahaha evet aynen mulakatlarda seni yalnız birakmayim dedim.
-
Zor bir sınavı başardık dostlarım. İnşallah 80/80 yaparlar kadroyu doldururlar. Hepinizi tebrik ederim, hakkımızda hayırlısı olsun
-
Hayırlı olsun arkadaşlar. Darısı mülakat aşamasına inşallah.
-
Çok şükür arkadaşlar... inşallah mülakat sınavından sonrada seviniriz... sevincimiz eksik olmasın...
-
Hayırlı uğurlu olsun dostlar. Uzun bir bekleyişten sonra epey oranda dostumuzu mutlu görmek bizi de mutlu etti. İnşallah kurum bir çılgınlık yapıp da boş kadro bırakmaz. Her biriniz bu sınavı geçerek rüştünüzü ispat ettiniz. İnşallah hepinizi içerde görürüz.
-
@paretowilfredo Teşekkür ederiz üstad
-
@ilkhedefsgk, içinde söyledi: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
listede başka kurumu kazanan 15-20 civarı kişi var sanırım. 80 de 80 olmazda cidden hakedenleri alsalar bari
2015 sınavında 100 kişi(iibf) ilana çıkmış 91 kişi müloya kalmış 87 sini almışlar.Şimdiki liste başka kurumları kazananları çıkarsa 70 e kadar düşer ve inş herkesi de alırlar referansa da çok gerek kalmaz.
-
Benim de oldu çok şükür, kazanan arkadaşları da tebrik ediyorum
-
Elhamdulillah benimde oldu arkadaşlar.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim benim de olmuş çok şükür
-
@nilayfb Eyvallah Nilay Başkann
-
@aslan-reyiz kardeşim 2015 te 100 kisilik alimda 103 kisi mülakata kalmis 95 kisilik katilim olmuş 75 -77 kişi alinmiş diye ögrendim
-
Bu müfettişliklerde kadınlar pek tercih edilmiyor diye duymuştum.(Genel bir duyumdu)
Umarım listedeki arkadaşların hepsini alırlar Böylesi tatlı bir bekleyiş olmalı
-
@monser Umarım söylediğiniz genel kanıyı bozacak bir çok kadından biri ben olurum..
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Umarım mülakatı da geçerler. Benim bir sorum olacak. Sınav sonucuma nasıl itiraz edeceğim? Bu konu hakkında bilgisi olan varsa benimle paylaşabilir mi? İstediğim bir meslekti. Liste de ismimi göremeyince baya yıkıldım.