GUY MÜLAKAT SORULARI
-
@Hipokrat sen yarın mı giriyorsun reis
-
@sofuoglu perşembe giriyorum kardeşim
-
@Hipokrat hadi hakkında hayırlısı reis perşembe günü attığın tutsun diyelim o zaman
-
@sofuoglu Allah razı olsun kardeşim seninde hayırlı olur inşallah ,valla kanka patlıcam gibi geçen mülakatta bildim almadılar bu sefer çalışasım gelmedi çok ama özgüvenli duracam sakince konuşup alıp gelecez inşallah
-
ALINTI
18 eylul 5. Komisyon
Para arzi tanimi?
Guy ne is yapar?
Verginin tanimi?
Cumhurbaskani kimdir? -
@sofuoglu hakkimiz da hayirlisi olsun artik dua etmekten baska yapicak bisey yok . Allah yardimcimiz olsun insallah guzel gecer hakeden emek veren herkesin guzel sonuclar almasi dilegiyle..
-
Guy ne iş yapar sorusuna derli toplu bi cevap var mı kankalar ,ne diyelim sorarlarsa ,vesselam
-
Soruların cevaplanmamasi elenme sebebimidir?
-
@Hipokrat valla reis kurumda kalıcı olabileceğini hissettirmeye ve mesleği/konyayı çok istediğini hissettirmeye çalışacaksın artık. Yani öyle olmasa bütün soruları bilen herkesi alırlardı demek kurumun da kendine göre teamülleri var herhalde ben de ilk kez gireceğim için bilemiyorum. İnşallah hakkımızda hayırlısı ise olur ne diyelim.
-
@Hipokrat bununla alakalı bir arkadaş tüyodaki cevabı aynen aktarmış mülakat komisyonundaki kişiler de lafını kesmiş, herkes aynı şeyi söylüyor nerden çıkartıyolar gibisinden orjinal bi cevap bulmak gerek aynen
-
@Kahya değildir
-
@sofuoglu aynen kanka kendi teamülleri vardır referans dışında Kalıcı olmak gibi ,hayırlısı inşallah hakkımızda
-
@Hipokrat amin kardeşim
-
"ALINTI"
Istanbul 5.komisyon (Uluslararası İlişkiler)
Anayasanın 90. Md ?
Sayıştayın bütçesi
Veraset ve intikal vergisi
Butceleme süreci -
- komisyon Ankara
Marjinal fayda nedir ne zaman maksimum olur
Kamu gelirleri arttırmak isteniyorsa neler yapılmalıdır
vergi nasıl değişir oranlarda oynama yapılabilirmi
Ve neden guy?
- komisyon Ankara
-
Şu neden GUY sorusunu cevaplayanlar bi yazabilir mi ne dediler?
-
Arkadaşlar yeni geldim mülakattan. Bölümüm işletme. 5 komisyon vardı (4 ve 5 İstanbul)
Bekleme salonuna gelip her komisyon için 5 kişi çağırdılar. Komisyonun olduğu salonun önünde oturup bekledik biraz sonra tek tek içeri aldılar. İlk önce kendini tanıtır mısın dediler biraz aileden konuştuktan sonra bölümümü sorup sorularageçtiler
1 para nedir işlevleri nelerdir
2 bi şirkette muhasebe sistemi kurmanı istediler neler yaparsın
3 anonim şirket nedir nasıl kurulur
Bi kaç tane daha soru vardı basit sorular soruyorlar genelde. Heyecanlanmamak çok önemli. Allah herkese hayırlısını nasip etsin. -
18 eylül pazartesi 4.komisyon iktisat
Gsyh nedir?gsmh nedir?arasında ki fark?net faktör geliri nedir? Bize örnek verip açıklayabilir misin? (Bol miktarda yüzünü buruşturdu ben anlatırken:)
Bilgisayarın başındaki beyefendi bende sormak istiyorum dedi.
Modern büyüme modelleri? Solow-içsel büyüme modeli nedir? ( bu galiba benim cv de yazanlardan dolayı soruldu).
Lütfen heyecan yapmayın,zaten en fazla 5 dakika sürüyor.Anın tadını çıkarın,orada olmak bile çok güzel.Bolca dua edelim,hepimizin hakkında hayırlısı olsun -
@niloya iktisatçılara neden bu kadar zor soruyorlar
-
@bonus hocam bizim bölüm genel olarak bir tık daha zor aslında bakınca yine iyi soruyorlar