GUY MÜLAKAT SORULARI
-
Guy ne iş yapar. Neden Guy. Neden Antep. Vergi erozyonu nedir. Vergiden kaçınma ve kaçakçılık arasındaki fark. Vergi ziyai nedir. Vergi tevfikatı nedir. Herkese başarılar arkadaşlar. Hakeden kazanır inşallah.
-
@ansızınbirilan Bölümünüz maliye mi hocam
-
@ali27 GUY MÜLAKAT SORULARI içinde söyledi:
ALINTI
Gündemi yakından takip eden arkadaşlarım
Irak referandumu
Almanya seçimleri
FED'in faiz arttırımı
Myanmar budist yönetiminin müslümanlara yönelik katliamı gibi gündem başladıklarını burda toparlasak nasıl olur ben aklıma gelenleri yazdım ???
Hocam ekim ayında Avrupa Konseyinde Türkiye Ab üyelik müzakerelerini durdurma görüşülecek merkel abla ısrarcı
Rusyadan S 400 füzesi alınması olayı var -
@guycucekocu 2.komisyondu
-
@sofuoglu işletme
-
@maldırık cikan 3 kisiyle gorustum 3 4 soru sordular dedi. Benim sorularin ardi arkasi kesilmedi.
-
Arkadaslar merhaba.suan istanbul icin mulakata gelenlerde kacinci kiside sira?
-
- Komisyon Bölüm:CEKO
Veraset ve intikal vergisi nedir
Kdv nasıl vergidir
Vergi nedir
Irade fesadi halleri nelerdir
Gabin nedir . Bir de örnek verip bu gabin midir diye sordular
- Komisyon Bölüm:CEKO
-
Arkadaslar komisyondaki kisiler gün gün degisiyor mu? Yoksa mulakat basindan sonuna kadar ornegin 5.komisyondaki kisiler ayni mi?
-
bu komisyona da ne kadar taktınız arkadaşlar bu merak neden
-
@murtii87 Komisyonun tavrı nasıl? sorularının zorluk derecesi nedir? adayı rahatlatıyorlar mı? Bundan soruluyor kardeş için rahat olsun kendini de yıpratma.
-
Tesettürlü arkadaşlar nasıl giyinmiş????
-
@murtii87 vallahi akilma gelen tek şey, referansi demek ki kişiye gore mi yaptiriyorlar. İnsallah yaniliyordurum.
-
ya ne sorulsa ne kadar çok referansa bağladınız abi her olayda bir paranoyaklık aramayın belki günahını alıyosunuz adamların farkında olmadan. insanlar ona göre psikolojilerini düzenliyo olabilir o komisyonun sorularını takip edecek olabilir belki fırsatı yok çalışmaya sadece o komisyonda girenlere bakacak olabilir. Bu yüzden kendi hangi komisyona denk geliyo hesaplayabilir ne var bunda? referans yaptırcak olan adam emin olun buralara gelip de bunlarla uğraşmaz çayını kahvesini alır oturur yani biraz anlayışlı olalım .
-
@düsenberi bir işletmenin kazancı = gelir-maliyet=kazanç
-
Allah yardimcimiz olur insallh arkadaslar
-
@by123 ben 5.komisyondakilerin sorularini takip ediyorum ve dogal olarak ayni kisiler mi beni mulakat yapacak ayni sorular cercevesinde mi calisayim bunun derdindeyim ne referansi.dikkat ederseniz her komisyonun soru agirligu farkli dersler.3. Komisyon maliye agirlikli 5.komisyon para banka ulus agirlikli gibi analiz yapiyorum.dogal olarak kisilerin degisip degismedigini ogrenmek istedim.Ne referansmis arkadas herkesin dilinde
-
@duranvarlık iki gun once bir arkadasim besinci komisyonda girdi cok heyecanliydi komisyonun onu konusarak rahatlattigini bilmiyorum efendim diye cevap verdiginde yardimci olduklarini soyledi
-
@hobbes inşallah komisyonlar değişmiyordur.5.komisyonun güler yüzlü ve heyecanı yatıştırmaya yönelik olumlu bir tavırları var. Ben de @duranvarlık arkadaşıma katılıyorum sonuçta komisyonların soru sayıları,tavırları değişkenlik gösterebiliyor ve kişi de bunun için de strateji belirleyebilir kendine göre ve hazırlıklı gider.
-
@duranvarlık valla niyet kisinin kendisinin bileceği bir seydir fakat bunun icin soran insanlari bu gozler gordu. 5 komisyonun hic bir agirigi yok ben iktisatciyim bana zamanasimindan falan gediler. Karisik yani oyle net sorular yok. Basindan beri İstanbul icin ilk 60 4. Komisn ikinci 60 besinci komisyonn bunu surekli sormalari komisyondakier degisiyormu kimler. Bu sorular artik insanda soru isareti olusturuyor. Sizin niyetiniz sizin bileceginiz durum. Not : niyetim tartismak veya kalp kirmak degil .