Sevgili Günlük📝
-
Kafada bitirmeniz gerek. İlaçla vs çözülecek bir iş değil. Birden tak diye kesin paralarınızı da saklayın
-
Günlerin tekrarından mı ibaret hayatım hep aynı aynı aynı. ..
-
Günler geçiyor yavaş yavaş. Zaman akarken yaprakların arasından.
-
Eeyyy sevgili günlük!Sen kimsin ya? Sorarım sana! Sen kimsin!
-
Evet günlük yine aylardan Kasım sanki sende kaldı bir yarım şarkısını dile getirmek içinde süre tamamlandı. Seneye bugün yine buraya bir şeyler yazmak dileğiyle.
-
Kendime kısa notlar hazırlarım her zaman motivasyonum düştüğünde, canım sıkıldığında okuyacağım; aldığım kararları hatırlacak küçük notlar...Tekrar ettikçe kendimi İkna ettiğim notlar... Bugün de buraya bir not düşüyorum sevgili günlük: İnsanlardan uzak dur.
-
Baya baya leş gene. Sürünmeye dair ne varsa yaşadık.
-
Sevgili Günlük. Bugün günlerden 6 Aralık Perşembe. Canımdan parçam, birtanem her şeyim, kardeşim. İyi ki doğdu. Ona sözünü verdiğim dileklerinin hepsini gerçekleştireceğim inşallah. Hayata karşı verdiğim bütün çabam bu yüzden onu çok ama çok seviyorum. İyi ki varsın kardeşim
-
Huzuru ve sağlığı bizden eksik etme Rabbim. Her şey zor ve agro olsa da geciyo galiba sağlık başla bişey
-
Açıklanmayan mülakatlar gelmeyen ilanlar ve bir tutam işsizlik.. Pek sevgili günlük! Emeklerim aleyhimde delil olarak kullanılmaya devam ediyor. İşsizlikten kendimi PUBG ye vurdum. Bunun bi tık ötesi bitkisel hayat. Bitkileri severim lakin ...
-
İnsan sağlıgından olmayınca anlayamıyor,Her ne olursa olsun üzelmeyeceksin arkadaş ; şu an dibi görmüş olabilirsin ,çözülmeyi bekleyen sorular olabilir ama pes etmeyeceksin çünkü gün gelecek Cevapları yaşıyor olacaksın zira başarı ,doğrusal değil aksine iniş çıkışlı bir "Engel" eğrisidir.
-
İnsanın insana verdiği zararı Dünyada hiçbir canlı birbirine vermiyor!
-
Sevgili Günlük, bugün kpss 2018/2 bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına merkezi yerleştirme tercih kılavuzu açıklanacak. Yüksek sayıda kadro gelmesini ümit ediyoruz. Bir çok kişinin meslek sahibi olması için bize yardım et. Söz insanlar mesleklerine kavuştuklarında seni de görecekler.
-
Sabah ders çalışmak için uyanıp baş ağrısından çalışmamak ve uyumak zorunda kalmak.Güne iyi başlamayadm sonu hayr olsun
-
@aroma, içinde söyledi: Sevgili Günlük
Sabah ders çalışmak için uyanıp baş ağrısından çalışmamak ve uyumak zorunda kalmak.Güne iyi başlamayadm sonu hayr olsun
Kolay gelsin ne için çalışıyorsunuz?
-
Sevgili Günlük,
Toksik insanları sevmiyorum.
sincerely yours,
foucault
-
-
@antimülakat günlüğün yardımına kaldıysak artık bi' hayır gelmez bu alımdan
-
@onuktekin sayı önce kötü geldi, sonra iyi diye düşündüm. Net hesaplayınca 126 yıl gördüm ve yıkıldım
-
@antimülakat yüzbinlerce insanı khk ile işten çıkardılar ama alım yok. Kimle konuşsam iş yükünden şikayetçi. Bilemiyorum nasıl olacak bu işler