Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
@lisbeth benim ongorusmem esnasinda bu konudan ayrıca belirtilmedi, ben en son kendim sordum turne konusunu, gerçekten kalıcı olmayı düşünüp düşünmedigimiz ya da bu durumu kaldırabileceğimiz öngörusmelerde büyük ölçüde belirlendi zaten, kararlı olmayı surdurmemiz gerekli:)
-
@-Deficit- babama kızınizdan ayri kalmaya dayanabilir misin filan diye sordular. Misafirhane ogretmenevi vs pek rahat degildir ama dedi bana da. Bizi baya zorladilar yani o konuda:) Ongorusme yaptıgimiz basmufettisten basmufettise tutum ve ağırlık verilen noktalar farkli olmuştur muhtemelen.
-
@lisbeth vazgeçirmek için uğraşmışlar resmen
-
evet mümkün mertebe kararlı olduğunuzu ve burasının sizin için son durak olduğunu göstermeniz gerekir. sanırım tereddüt etmeden göstermek de gerekir. gülmek de yok!
-
Şimdi anlaşıldı vazgeçme eşiğine getirilen bayan arkadaşlar gene de cebimde bulunsun diye müloya katılmışlar ondan sayı artmış desenize
-
Bugün 12 kişinin katılması gereken mülakatlara 5 kişi katılmış sadece. Sorular baya detay arkadaşlar ama cevaplanmayacak zorlukta da değil. Buraya kadar gelmişsek birşeyler söyleyebiliriz diye düşünüyrum. Turneler konusunda da mülakatı beklerken orada çalışan birisi titizseniz gidip dönemeyebilirsiniz dedi.şu ana kadar da ( bugün dahil) 15-17 arası katılmayan varmış. Bu arada yedek liste de olur muhakkak değil mi?
-
Gençler yarın öğleden sonra gireceğim ben size gelmeyen açısından net rakamı söylerim ama bu sayı bile iyi diye düşünüyorum
-
@NnN görüştüğümüz müfettiş yedek liste olur demişti ama yarın da sorarım ben
-
@NnN demek ki @Emin-Bağırsakçı 'nın söylediği gibi 5-6 kişi değil daha fazlaymış. Olabilir göz yanılmasıdır yanlış görmüştür ya da gördüğü liste başka bir şeye refere ediyordur. Zaten bu gibi durumlarda karşılaşılan böyle donelerde hemen fikir yürütmemek lazım. ( Kesin bilgi edinilmeden)
Zaten bu aralar açıklanması muhtemel sözlü sonuçları akabinde daha da inmesi çok muhtemeldir sayının. Çünkü bu vgm ilanına paralel puanlar (yabancı dil içeren) ile başvurusu yapılıp sözlü sonucu beklenen epey sınav var. -
@TORPİLSİZ hocam benim gördüğüm Liste adımının isaretlendigi listeydi ama dedigim gibi göz ucuyla gördüm ve gördüğüm kadarıyla diye yazdim
-
Bugün sonlara doğru gelenlerden az çok toplamda gelmeyenleri öğreniriz bakalım hayırlısı.:)
-
@-Deficit- gecmis olsun hocam atlattiniz siz de.hocam görüşme yaptığınız müfettişin adını hatırlıyor musunuz
-
Süreç tamamlanmıştır herhalde en kısa zamanda açıklanması dileğiyle..
-
sonuç olarak herkes kendi grubundan kaç kişinin gelmediğini söylerse katılımın hangi seviyede olduğunu buluruz aslında
pazartesi sabah grubu 6 kişi gelmişti. -
@eminbagirsakci hocam kusuruma bakmayın biraz geç oldu ama teşekkür ederim. Sayenizde kolaylıkla buldum sınav yerini. Bu vesileyle şunu da ekleyeyim. Ben çarşamba günü öğleden sonra katıldım. İki kişi gelmemişti.
-
Kendi gününde gitmeyip başka gun mulakata giren adaylar olmuş bu da hesaba katilmali mülakata giren aday sayisi hesaplanirken.
-
@lisbeth sizin grup ta eksik varmıydı
-
@albertcan rica ederim hocam ne demek. Geçmiş olsun hepimize
-
@senolforum 4 kisiydi bizim grup
-
Sizce ne zaman açıklanır arkadaşlar